Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό εντοπίστηκε σε βόθρο το 18 μηνών μωρό που αγνοούνταν

Χωρίς λόγια...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό εντοπίστηκε σε βόθρο το 18 μηνών μωρό που αγνοούνταν

Νεκρό, ύστερα από πτώση σε βόθρο, εντοπίστηκε το βρέφος για το οποίο διεξάγονταν έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 18 μηνών αγοράκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι, όταν διέφυγε της προσοχής από τον παππού και τη γιαγιά του που το κρατούσαν.

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του από την μητέρα του ενώ νεκρός εντοπίστηκε και ένας άντρας στο λιμάνι του Πειραιά.

Πριν λίγο καιρό, ένα βρέθος πέντε μηνών είχε πέσει από το μπαλκόνι

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως πριν από λίγη ώρα, στον Πύργο, ένα άτυχο βρέφος μόλις πέντε μηνών, έπεσα από το μπαλκόνι του σπιτιού του και τραυματίστηκε, με τους γονείς του να το πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο για να του χορηγηθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πύργου Ηλείας η είδηση ότι ένα βρέφος πέντε μηνών έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, του σπιτιού όπου και διαμένει με τους γονείς του, στην περιοχή Μυρτιά.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, το βρέφος έπεσε από τον 1ο όροφο το μεσημέρι της Τετάρτης και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της Αστυνομίας, ενώ σοκ προκάλεσε και η είδηση πως στη Λεμεσό βρέθηκαν δύο νεκρά έμβρυα σε κούτα.

Το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Η πτώση του από το μπαλκόνι έγινε παρουσία των γονιών του, οι οποίοι αυτή την ώρα καταθέτουν τα όσα συνέβησαν στην ΕΛΑΣ.

βρέφος έπεσε από μπαλκόνι