Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε ο άνδρας που πυροβόλησε το ζευγάρι

Τους σκότωσε επειδή ήθελαν να του κάνουν έξωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε ο άνδρας που πυροβόλησε το ζευγάρι

Ένα νέο σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους κοντά σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Δασιάς, ενώ λίγη ώρα μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 11.30, ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζε, καθώς και τον γείτονά του που νοίκιαζε κι αυτός σπίτι από την ίδια γυναίκα. Το θύμα και δράστης έμεναν στο ίδιο διώροφο κτίριο, ο δράστης στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο με τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια ήθελε να κάνει έξωση στον δράστη.

Αρχικά, αναφορές έκαναν λόγο για νεκρό ζευγάρι, όμως τελικά η σύζυγος του νεκρού, που ήταν Έλληνας υπήκοος, δεν βρισκόταν καν στο σημείο.

Μετά το έγκλημα, ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με την καραμπίνα. Τον βρήκαν νεκρό οι αστυνομικοί μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του.

Οι λεπτομέρειες για το φονικό στην Κέρκυρα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 75χρονο στην Αγία Βαρβάρα

Λίγες ώρες μετά την παράδοση του 75χρονου ο οποίος παραδέχθηκε τη δολοφονία της 64χρονης πρώην συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο».

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου θα γινόταν η συζήτηση της αγωγής διαζυγίου, γεγονός που ίσως είχε αυξήσει τις εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ήταν βίαιος και ξυλοκοπούσε την 64χρονη, ο ίδιος φέρεται να το αρνήθηκε κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ζευγάρι μένει στην ίδια πολυκατοικία και κατά τελευταία τους συνάντηση υπήρξε έντονη λογομαχία σχετικά με το διαζύγιο και περιουσιακές διάφορες που -όπως φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος- τον έβγαλε εκτός εαυτού».