Διεκόπη για την Παρασκευή η δίκη του 45χρονου για την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Για ποιο λόγο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διεκόπη για την Παρασκευή η δίκη του 45χρονου για την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Μετά την επίθεση Πακιστανών σε 25χρονη σε παραλία της Αγίας Μαρίνας, εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του 45χρονου που επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης και χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Συγκεκριμένα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας, ενώπιον του οποίου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η δίκη, διέκοψε τη διαδικασία για να ορίσει συνήγορο στον κατηγορούμενο. Η μεταγωγή του στα δικαστήρια της Φλώρινας έγινε κάτω από ισχυρά αστυνομικά μέτρα και εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών.

Οπλισμένος με το τσεκούρι, ο 45χρονος κατηγορείται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι τραυμάτισε τέσσερις εφοριακούς υπαλλήλους, ο ένας από τους οποίους έχασε τη ζωή του, έπειτα από νοσηλεία έξι μηνών, ενώ μία υπάλληλος έχασε το μάτι της και οι άλλες δύο τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Πηγή: voria.gr

Ανατριχιαστική περιγραφή για την επίθεση του 45χρονου με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Αίματα, ουρλιαχτά και πανικός...», ήταν τα λόγια ενός εφοριακού, του Ηλία Ζουμπούλη, που βίωσε ως παρόντας το συγκλονιστικό περιστατικό με τον 45χρονο να επιτίθεται με τσεκούρι στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης.

«Άκουσα μία έντονη φωνή να λέει "τρέξτε έρχεται σε εμάς". Και εκείνη την ώρα, τέσσερα, πέντε, έξι άτομα, δεν ξέρω πόσα άτομα ήταν, τρέξαμε να σωθούμε», περιέγραψε στη συνέχεια ο υπάλληλος της ΔΟΥ.

Η ανατριχιαστική του περιγραφή συνεχίζει ως εξής: «Εγώ είχα την τύχη να κατέβω από τις σκάλες. Η κοπέλα που ήταν πίσω μου συνέχισε στον διάδρομο. Εκεί την πρόλαβε ο δράστης και την χτύπησε».

Όπως είπε ο κ. Ζουμπούλης για τον δράστη, «μπήκε απρόβλεπτα, ήρεμα και όταν ξεκίνησε να χτυπάει, το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν τον πρώτο συνάδελφο που χτύπησε, αναίσθητο, με το κεφάλι πίσω, στη θέση που καθόταν».