Γλυκά Νερά: Η απάντηση της δικηγόρου της «ψυχολόγου» της Κάρολαιν

«Δεν κρυφτήκαμε ποτέ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η απάντηση της δικηγόρου της «ψυχολόγου» της Κάρολαιν

Λίγες ώρες μετά την εμφάνιση της φερόμενης ως ψυχολόγου της Κάρολαιν από τα Γλυκά Νερά στη ΓΑΔΑ, η δικηγόρος της, μίλησε στην εκπομπή T-Live και έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για την υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα.

Οι απαντήσεις της δικηγόρου της «ψυχολόγου» της Κάρολαιν

«Αν η εντολέας μου είχε παρουσιαστεί ως γιατρός, ο καταγγέλλων που έχει σύζυγο εισαγγελική λειτουργό, για ποιον λόγο δεν υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά από το 2015 που συνυπήρξαν ως μεγάλοι διδάσκαλοι στην ίδια στοά; Ή το 2018 που υποτίθεται την διέγραψε από την ίδια στοά;

Γιατί να τον πιστέψω αυτόν τον άνθρωπο; Έρχεται το 2021 και κατηγορεί την εντολέα μου, με αοριστίες, ότι εξαπάτησε; Πραγματικά πρέπει να προσέχουμε πώς κάνουμε χρήση των λέξεων. Να τη δικάσουμε, αλλά να έχει τελέσει κάτι», είπε αρχικά η δικηγόρος της κυρίας Μυλωνοπούλου.

Αναφορικά με την επίσκεψη της «ψυχολόγου» στη ΓΑΔΑ, είπε: «Όταν μου το είπατε, πραγματικά ήμουν απότομη. Σας ζητώ συγγνώμη και δικαιολογήθηκα, γιατί πραγματικά έχω απαντήσει. Χθες, μετά από δική μου πρωτοβουλία και τη σύμφωνη γνώμη της εντολέως μου, μετέβη στην κατοικία τα της στο Χαλάνδρι.

Ξεκινώντας εγώ από τη δική μου κατοικία με το δικό μου αυτοκίνητο. Φτάσαμε στη ΓΑΔΑ, όπου πράγματι επισκεφτήκαμε το γραφείο του διευθυντή του τμήματος προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων, πριν καν προβληθεί οιαδήποτε όχληση προς την εντολέα μου.

Πώς η διακριτική παρουσία με εντόπισε; Ψεύδονται λοιπόν. Η κατάθεση είχε να κάνει με την ενδεχόμενη εμπλοκή της με τη δικαιοσύνη για το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως ψυχολόγος χωρίς να είναι.

Είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας. Προσκομίσαμε τα έγγραφα στη ΓΑΔΑ. Έχει κάνει τρία προγράμματα επιμόρφωσης πάνω στη ψυχολογία και την εγκληματολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Πτυχίο από ΑΕΙ δεν έχει. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ».

Τι κατέθεσε η «ψυχολόγος» της Κάρολαιν στη ΓΑΔΑ

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η φερόμενη ως ψυχολόγος της Κάρολαιν που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η οποία έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις που έκανε για την υπόθεση.

Η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η κα Μυλωνοπούλου ανέφερε ότι δεν δήλωσε ποτέ ότι είναι ψυχολόγος και ότι η επαγγελματική της ιδιότητα παρερμηνεύτηκε κατά λάθος από τους δημοσιογράφους. Κατέθεσε στους αξιωματικούς της υπηρεσίας που έχουν αναλάβει την προανάκριση ότι στην κατοχή της έχει ένα Κέντρο Θεραπευτικής Ύπνωσης – Ψυχοθεραπευτικών και Συμβουλευτικών Προσεγγίσεων.

Μάλιστα έδωσε και αντίγραφο της άδεια από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο στην οποία αναγράφεται ο κωδικός δραστηριότητας του παραπάνω κέντρου, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προσκομίσει και τίτλους σπουδών της.

Η κα Μυλωνοπούλου η οποία πήγε αυτοβούλως με ταξί, το οποίο όμως συνόδευε όχημα της ΕΛ.ΑΣ, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών παρέμεινε στο γραφείο των αστυνομικών που την εξέτασαν για περίπου δυόμιση ώρες.

Στο μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας έφτασε λίγο μετά τις έντεκα σήμερα το πρωί κι εκτός από τις ερωτήσεις των αστυνομικών για την επαγγελματικής ιδιότητα, φαίνεται να αναφέρθηκε και στο ζευγάρι το οποίο γνώρισε κατά τη διάρκεια συνεδριών τον περασμένο Ιανουάριο. Μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν ήρθε και πάλι σε επαφή με τον 32χρονο πιλότο στον οποίο του εξέφρασε τα συλλυπητήρια της.