Φθιώτιδα: Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 11χρονης

«Δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μικρή!», λέει ο 24χρονος που της επιτέθηκε δύο φορές μέσα στο ασανσέρ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φθιώτιδα: Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 11χρονης

Ακόμη ένα περιστατικό βιασμού ανήλικης αποκαλύφθηκε, αυτή τη φορά στον Νόμο Φθιώτιδας, με μια 11χρονη να καταγγέλλει στην ψυχολόγο του σχολείου της έναν 24χρονο. Όπως ανέφερε την βίασε μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας.

Ο φερόμενος ως δράστης, που συνελήφθη την Παρασκευή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, υποστηρίζει στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες πως «δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μικρή!».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, της επιτέθηκε τουλάχιστον δυο φορές προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σκέψεις του! «Μην πεις τίποτα σε κανέναν για αυτό που έγινε!», φέρεται να είπε στο άτυχο κορίτσι. Ενώ ο ίδιος μέσω μηνυμάτων συνέχισε να την παρενοχλεί. Για αυτό τόσο το κινητό τηλέφωνο του νεαρού, όσο και ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκαν για να βρεθούν στοιχεία.

Ο 24χρονος κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, την Τετάρτη 16 Ιουνίου.

Φθιώτιδα βιασμός 11χρονης από 24χρονο

Το χρονικό της υπόθεσης του βιασμού της 11χρονης στην Φθιώτιδα

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν η άτυχη κοπέλα πήγε στην ψυχολογο του σχολείου της και της αποκάλυψε πως δέχτηκε αγρια επίθεση από έναν άνδρα. Η ψυχολογος που χειρίστηκε με λεπτό τρόπο το θέμα, ρώτησε την 11χρονη τι ακριβώς συνέβη και στη συνέχεια ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου και τους γονείς της.

Εκείνοι με τη σειρά τους μίλησαν με την κόρη τους και κατήγγειλαν άμεσα το συμβάν στην ελληνική αστυνομια, με τους ανδρες της Ασφαλειας να περνούν χειροπέδες στον κατηγορούμενο με συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως γράφει το Lamiareport.gr, στη μία απόπειρα να της επιτεθεί, τον αποθάρρυνε το γεγονός ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα στο χώρο όπου συνάντησε τη μικρή, γι αυτό και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να εγκλωβίσει το κοριτσάκι μέσα σε ένα ασανσέρ, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης.

Στη συνέχεια ο 25χρονος απείλησε την μικρή να μην πει τίποτα σε κανέναν, ενώ ο ίδιος μέσω μηνυμάτων συνέχισε να την παρενοχλεί. Για αυτό τόσο το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου, όσο και ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκαν και θα γίνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να «μιλήσουν» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport υπάρχουν μηνύματα που φέρεται να «καίνε» τον νεαρό άνδρα. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί.