Πανελλαδικές 2021: Σε Αρχαία Ελληνικά και ακόμη δυο μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Συνέχεια στις Πανελλαδικές για τους μαθητές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανελλαδικές 2021: Σε Αρχαία Ελληνικά και ακόμη δυο μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Συνέχεια στις Πανελλήνιες 2021 για τους μαθητές των ΓΕΛ. Οι μαθητές εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από την κατεπείγουσα αγωγή της Νίκης Κεραμέως, αποφασίστηκε η εξαίρεση των εκπαιδευτικών και των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας από τη σημερινή 24ωρη απεργία, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι Πανελλαδικές εξετάσεις.

Αύριο, Πέμπτη, οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Ενθαρρυντικές δηλώσεις για τα παιδία που δίνουν πανελλήνιες από τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας που πριν λίγες μέρες σπάραξε στο κλάμα για τον θάνατο γνωστού βουλευτή , σήμερα έδωσε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για τα παιδία που δίνουν πανελλήνιε .

Συγκινημένος ο Αλέξης Τσίπρας αλλά αυτή την φορά για καλό λόγο ενθαρρύνει τα παιδία που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις λέγοντας τους κάποιες συγκεκριμένες ευχές

«Το μέλλον είναι ένας στίβος διαρκείας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ,Αλέξης Τσίπρας .

«Ψύχραιμοι, δυνατοί, με πείσμα και θέληση, να δώσετε τον αγώνα των Πανελληνίων που ξεκινά σήμερα. Αλλά να γνωρίζετε ότι δεν είναι αγώνας δίχως αύριο», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. «Το μέλλον είναι ένας στίβος διαρκείας, με ανοιχτές και κλειστές στροφές, νίκες, ήττες και θριάμβους, που κρίνεται κάθε μέρα», τονίζει ο κ. Αλέξης Τσίπρας και εκφράζει τις πιο θερμές ευχές του για καλή επιτυχία στους μαθητές και τις οικογένειες τους που στέκονται δίπλα τους.

Ευχές του Αλέξη Τσίπρα για τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες