Βαγγέλης Γιακουμάκης: Διακόπηκε η δίκη του

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαγγέλης Γιακουμάκης: Διακόπηκε η δίκη του

Διακόπηκε ξαφνικά η δίκη για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη και μεταφέρετε για την Τρίτη 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η δίκη σταμάτησε λόγω αιφνίδιου θανάτου συγγενικού προσώπου πρώτου βαθμού της Εισαγγελέως.

Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν τρεις ακόμα συμφοιτητές του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής ενώ σήμερα Τετάρτη 16/6 επρόκειτο να καταθέσει η υπεύθυνη της εστίας της σχολής .

Η δίκη οδεύει προς ολοκλήρωση υπό την προϋπόθεση ότι δεν κληθούν και άλλοι μάρτυρες. Ένα γεγονός που κάτι περιμένουν με αγωνία οι οικείοι του άτυχου Βαγγέλη, οι οποίοι θα βρεθούν για μία ακόμα φορά στα Ιωάννινα σε λίγες εβδομάδες.

Η συγκινησιακή φόρτιση της μητέρας, του πατέρα αλλά και της αδερφής του Βαγγέλη τις προηγούμενες μέρες υπήρξε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλη. Αυτό που ζητά η οικογένεια 6,5 χρόνια μετά είναι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να λυτρωθεί η ψυχή του φοιτητή, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή ενώ συγκλόνισε για ακόμη μια φορά οι δηλώσεις της μητέρας του.

Βαγγέλης Γιακουμάκης διακόπηκε η δίκη του

«Από πότε η ευγένεια, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια έχουν γίνει μειονεκτήματα;»

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ο οποίος επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του μην αντέχοντας το μπούλιγκ που υφίστατο από συμφοιτητές του, ο πατέρας του, παραχώρησε μία καθηλωτική συνέντευξη στην ΕΡΤ και τη δημοσιογράφο Ίνα Ταράντου.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Η Ζωή Αλλιώς» και τα λόγια του συγκίνησαν βαθύτατα το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που είχε καταφέρει πριν από αρκετό καιρό και η μητέρα του με μία ανατριχιαστική τοποθέτηση για τον χαμό του γιου της.

«Ο πλούτος για μένα δεν είναι τα λεφτά. Είναι οι άνθρωποι, είναι οι φίλοι… δεν είναι απλές λέξεις… είναι άλλο τι λες κι άλλο τι αισθάνεσαι» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Από πότε η ευγένεια, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια έχουν γίνει μειονεκτήματα; Σας στεναχωρώ, εγώ αυτά έχω μάθει, να λέω αλήθειες, αυτά που αισθάνομαι».