Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης

Ομολόγησε την πράξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης

Συνέλαβαν οι αρχές τον δράστη του στυγερού εγκλήματος στην Κατερίνη με θύμα 45χρονο κομμωτή και σύμφωνα μάλιστα με πληροροφίες, ο ίδιος έχει ομολογήσει και όπως φαίνεται είπε στους αστυνομικούς ότι οικονομικές διαφορές ήταν αυτές που του όπλισαν τον χέρι.

Θυμίζουμε ότι θύμα ήταν ένας κομμωτής, ο 45χρονος Γιάννης, ο οποίος είχε βρεθεί δεμένος πισθάγκωνα και απανθρακωμένος, πίσω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας, έχοντας δεχθεί μία σφαίρα στο κεφάλι.

Μάλιστα ήταν αγνοούμενος από την Δευτέρα.

Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν σύντομα στον δράστη της αποτρόπαιας αυτής πράξης, καθώς από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι αφορμή ήταν οικονομικές διαφορές λόγω της εξάρτησης του θύματος από τα ναρκωτικά.

Ο υπεύθυνος της δολοφονίας είναι ένας άνδρας που μένει στην ίδια περιοχή και ομολόγησε την πράξη, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών.

Ομολόγησε μάλιστα πως έκαψε το άψυχο σώμα του, προκειμένου να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία του και οι έρευνες φτάσουν σε αυτόν.

Ομολόγησε ο οδηγός που την εγκατέλειψε την Δήμητρα της Λέσβου

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο οδηγός που πάτησε και εγκατέλειψε τη Δήμητρα της Λέσβου, εντοπίστηκε από τις αρχές και ομολόγησε.

Η οικογένεια του θύματος αλλά και η διοίκηση του Silver Alert καταγγέλλουν τις αρμόδιες αρχές για ολιγωρία. Μάλιστα η οικογένεια της, ετοιμάζει μήνυση κατά παντός υπευθύνου. «Η σορός θα μπορούσε να έχει ταυτοποιηθεί και να έχει αρχίσει η αναζήτηση της οικογένειας» λέει η δικηγόρος των συγγενών, Λίλα Ραγκούση.

Η Δήμητρα είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και στις 9 ένα άτομο εντοπίζεται νεκρό στο Φαληρικό Δέλτα, μετά από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη. Όπως έμελλε να αποδειχτεί, θύμα ήταν η Δήμητρα της Λέσβου.

Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός “Silver Alert”, αυτό έγινε πολύ αργότερα, στις 25 Μαΐου, και χωρίς αποτέλεσμα. Όλον αυτόν τον καιρό, η σορός της Δήμητρας βρισκόταν στο νεκροτομείο του “Τζάνειου” Νοσοκομείου.

Τόσο η οικογένεια, όσο και η διοίκηση του “Silver Alert” καταγγέλλουν πως κανείς δεν ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί μόνη ως σορός αγνώστων στοιχείων.