Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής

Θλιβερό..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής

Από την ζωή έφυγε ξαφνικά και σε νεαρή ηλικία ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση το βράδυ της Τετάρτης, προχωρώντας σε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Σύμφνωα με πληροροφίρες, ο Γιώργος Μαυραείδης έφυγε από τη ζωή από ανακοπή. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε χαρακτηριστικά: “Όταν φεύγει από κοντά μας ένας τόσο νέος και ταλαντούχος συνάδελφος όλοι πρέπει να θρηνούμε Καλό ταξίδι Γιώργο”. Από την ζωή έφυγε και ο ηθοποιός Νεντ Μπίτι.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Γιώργου Μαυραείδη

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής

Θλίψη έχει προκαλέσει και ο ξαφνικός θάνατος της ηθοποιού Χριστίνας Βαρζοπούλου

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου, η οποία έχει παίξει σε πολλά τηλεοπτικά σήριαλ και ακόμα περισσότερες θεατρικές παραστάσεις.

Μάλιστα, ήταν παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο, με τον οποίος απέκτησαν μαζί την κόρη τους Μαριλού Κατσαφάδου που επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή, ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Μετα το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…

Καλο ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλου….Μαζί με αυτό το νεο ηρθε και το νεο μιας αλλης αποχωρησης που εγινε ομως στις 15 Μαη και την.μαθαμε αργα.. Μια καλη μας συναδελφος,αθόρυβη, που πολυ παιξαμε μαζι και στην Ομαδα θεαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομαχη Γεωργίου…Καλο ταξίδι Μαχη μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Βαρζοπούλου πέθανε