Γλυκά Νερά: Ύποπτος πλέον θεωρείται ο 32χρονος πιλότος

Σοκαριστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Ύποπτος πλέον θεωρείται ο 32χρονος πιλότος

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με τις Αρχές να έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία. Μάλιστα, μετά και τα νέα αυτά στοιχεία, ο 32χρονος πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο, όπου βρέθηκε για το τρισάγιο στη μνήμη της.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις άμεσα και εκπλήξεις. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ έκανε λόγο και για συλλήψεις.

«Αυτή η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτό που έκανε η αστυνομία, είναι κάτι που έχει σημασία γιατί θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο φως μια νέα κατάθεση ενδεχομένως του συζύγου της άτυχης Καρολάιν», σημείωσε στην ΕΡΤ.

«Είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί γρήγορα και ενδεχομένως να υπάρξουν εκπλήξεις. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. […] Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις», συμπλήρωσε ο ίδιος. Σημειώνεται ότι, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, ερευνάται το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι ότι οι δράστες δεν πήραν μαζί τους το καταγραφικό για να το καταστρέψουν αργότερα, όπως γίνεται συνήθως, αλλά πήραν μαζί τους μόνο την κάρτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα εγκληματολογικά της αστυνομίας, με τη βοήθεια ανθρώπου που ειδικεύεται στα καταγραφικά, κατάφεραν να ανασύρουν την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα SIM. Από εκεί φαίνεται ότι η κατάθεση της ώρας της ληστείας που έχει δώσει ο πιλότος με την ώρα που ανέσυραν οι αρχές από το καταγραφικό δεν συνάδουν.

Γλυκά Νερά Ύποπτος πλέον θεωρείται ο 32χρονος πιλότος

Πηγή: Athensmagazine.gr

Η αλήθεια για τις σχέσεις της «ψυχολόγου» της Καρολάιν με τον πιλότο

Για την ιδιότητα της, τη σχέση της με το ζευγάρι, αλλά και για την κατάθεση της στη ΓΑΔΑ μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Star η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου. «Σε όλη την πορεία της ζωής μου, κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η αλήθεια και η ειλικρίνεια, έτσι και θα συνεχίσω», υποστήριξε η κα. Μυλωνοπούλου και πρόσθεσε:

«Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, δυστυχώς, αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω, λοιπόν, για άλλη μία φορά ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν. Όπως μου εξήγησαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες του γραφείου μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες.

Με έκπληξή μου λίγες μέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση-"κλειδί" της ψυχολόγου του ζευγαριού. Έπειτα από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Mου ζητήθηκε να μιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο, δίνοντας μία συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μία γενική εκτίμηση ως προς το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα».

«Βρέθηκα σε μία πολύ πιεστική κατάσταση. Από τη μία όφειλα να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου εφόσον διενεργούνταν έρευνα για τη δολοφονία, από την άλλη κλονίστηκα και ταράχτηκα από τα όσα έγραφαν κάποια ΜΜΕ περί της "μαρτυρίας-κλειδί στην υπόθεση"», είπε ακόμη η κα. Μυλωνοπούλου.

«Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και επειδή υπηρετώ την ειλικρίνεια και την αλήθεια, έκρινα ότι εφόσον διέρρευσε το όνομα μου ως μάρτυρας, έπρεπε να αποσαφηνίσω ότι "δεν ευσταθούσαν τα όσα διαδίδονταν" για το πρόσωπό μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Μάλιστα, σε έγγραφο που έχω στη διάθεσή μου και μπορώ να σας επιδείξω ο Μπάμπης έδωσε την πλήρη συγκατάθεσή του, ώστε να απαντήσω στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με τις επισκέψεις τους, καθώς όπως σημείωνε είχα την αμέριστη εμπιστοσύνη της συζύγου του».

Εν συνεχεία η κα. Μυλωνοπούλου αναφέρθηκε στην ιδιότητα της ψυχολόγου που λανθασμένα, όπως αναφέρει, της αποδόθηκε και επισημαίνει: «Έχω να αποσαφηνίσω ότι λειτουργώ νόμιμη επιχείρηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών». Ενώ, στο τέλος των δηλώσεων της εκφράζει την ευχή να συλληφθούν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, δηλώνει ότι «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία. Ας αναμείνουμε».