Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος και το Twitter "οργιάζει"

"Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος και το Twitter

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης. Ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν που πριν λίγο καιρό έχασε την ζωή της - υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνο αυτής στην Αλόννησο, πάρθηκε εσπευσμένα από αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σημείο και μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ.

Ο δήμαρχος της ΓΑΔΑ δήλωσε «Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» και πρόσθεσε «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».

Ωστόσο, μετά τις τελευταίες αυτές εξελίξεις όπως καταλαβαίνετε οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα οι τουιτεράδες που δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο έκαναν το χασταγκ #Γλυκά_νερά πρώτο στα trend του!

Τα tweets που αφορούν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Το κινητό-ρολόι της Καρολάιν φέρνει νέα στοιχεία στο φως

Σύμφωνα με το Open TV, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας το έλεγξαν, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς σε διαφορετικές ώρες απ' αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος ο 32χρονος και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο μνημόσυνο του έστειλαν ελικόπτερο να τον φέρει στη ΓΑΔΑ για να μην χαθεί άλλος χρόνος στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, κάθε φορά που οι αξιωματικοί καλούσαν τον σύζυγο να δει φωτογραφίες υπόπτων και κατέληγε σε αναγνώριση φερόμενου ως δράστη, το στοιχείο που έψαχναν για να «δέσουν» την υπόθεση, δεν το έβρισκαν. Οταν άρχισαν να κλείνονται μία μία οι πόρτες αυτές, έστρεψαν κι αλλού τις έρευνες και πλέον φτάσαμε στο «σήμερα», όπου ο 32χρονος καλείται να δώσει απαντήσεις για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.