Γλυκά Νερά: Αυτό ήταν το τελευταίο SMS που έστειλε η Κάρολαϊν στον πιλότο

Οι Αρχές εξετάζουν το τηλέφωνο του θύματος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Αυτό ήταν το τελευταίο SMS που έστειλε η Κάρολαϊν στον πιλότο

Ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση - θρίλερ των Γλυκών Νερών, το οποίο έχει να κάνει με το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η αδικοχαμένη Κάρολαϊν στον σύζυγό της, λίγο πριν το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα στο σπίτι τους.

Μόλις πριν από λίγο, η ΕΛ.ΑΣ. έκανε μία ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις της υπόθεσης και αυτή τη στιγμή, ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για να δώσει εκ νέου κατάθεση σχετικά με το πώς έγινε το συμβάν.

Το τελευταίο SMS της Κάρολαϊν στον πιλότο

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αδικοχαμένη κοπέλα αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που θα μπορούσε να παραπέμψει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, το Live News ανέφερε ότι μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid», χωρίς πάντως να είναι αυτή τη στιγμή σίγουρο αν η λέξη αυτή χρησιμοποιήθηκε πάνω σε ένταση ή αν χρησιμοποιήθηκε χαριτολογώντας. Άλλωστε ο γραπτός λόγος μπορεί να μπερδέψει.

Τι ψιθύρισαν οι αστυνομικοί στον πιλότο πριν τον μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά όπου η 20χρονη Καρολάιν έχασε την ζωή της. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία δεν δείχνουν πως πρόκειται για ληστεία.

Αστυνομικοί, μετά την είδηση, αυτή έκαναν την εμφάνισή τους με αεροπλάνο στην Αλόννησο όπου γινόταν το μνημόσυνο της Καρολάιν για να πάρουν εσπευσμένα τον 32χρονο πιλότο και να τον μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ.

«Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» λέει στο protothema.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης. Και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».