Γλυκά Νερά: Ο σύζυγός της δολοφόνησε την Κάρολαϊν τελικά

Η αστυνομία συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ο σύζυγός της δολοφόνησε την Κάρολαϊν τελικά

Θέμα ωρών είναι πλέον η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο σύζυγός της είναι ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή.

Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, ο δολοφόνος της. Ο πιλότος έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ και βρίσκεται εκεί εδώ και πέντε ώρες.

Πηγή: protothema.gr

Το κινητό-ρολόι της Καρολάιν φέρνει νέα στοιχεία στο φως

Σύμφωνα με το Open TV, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας το έλεγξαν, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς σε διαφορετικές ώρες απ' αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, κάθε φορά που οι αξιωματικοί καλούσαν τον σύζυγο να δει φωτογραφίες υπόπτων και κατέληγε σε αναγνώριση φερόμενου ως δράστη, το στοιχείο που έψαχναν για να «δέσουν» την υπόθεση, δεν το έβρισκαν. Οταν άρχισαν να κλείνονται μία μία οι πόρτες αυτές, έστρεψαν κι αλλού τις έρευνες και πλέον φτάσαμε στο «σήμερα», όπου ο 32χρονος καλείται να δώσει απαντήσεις για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.