Γλυκά Νερά: Δεν ομολογεί ο πιλότος

Εξετάζεται έκδοση εντάλματος σύλληψης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Δεν ομολογεί ο πιλότος

To «θρίλερ» της εξιχνίασης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά συνεχίζεται, με τον 32χρονο πιλότο να εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και να καταθέτει χωρίς ωστόσο να έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής το έγκλημα.

Πάνω από έξι ώρες μετά την μεταφορά του κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της και ο ίδιος δεν έχει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών.

Από την αστυνομία αναφέρουν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν είναι πειστικές.

Και για τον λόγο αυτό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν πειστεί πως είναι ο δολοφόνος της συζύγου του. Ο 32χρονος πιλότος, επίσης, δεν αποτελεί τον βασικό μάρτυρα, αλλά εξετάζεται ως ένα από τα βασικά πρόσωπα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, δηλώνει αστυνομικός στο Open.

H στάση του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος είναι ψύχραιμος στα γραφεία της ΓΑΔΑ, όπου συνεχίζει να δέχεται ερωτήσεις από τις Αρχές σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης.

Ο σύζυγος της Καρολάιν φέρεται να είναι συνεργάσιμος, ωστόσο τα κενά στις απαντήσεις που δίνει στους αστυνομικούς συνεχίζεται.

Η Κάρολαϊν έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι

Όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Κάρολαϊν, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της, έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που πλέον είναι ύποπτος, καταθέτει επί ώρες στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο, όπου είχε παραστεί στο τρισάγιο της άγριας δολοφονημένης συζύγου του, Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, η Αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται στον ίδιο τον 32χρονο πιλότο, καθώς όσα κατέθεσε από την πρώτη μέρα είναι αναντίστοιχα με τα στοιχεία της έρευνας. Η πολύωρη εξέτασή του στόχο έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τις αντιφάσεις των καταθέσεών του.

Συγκεκριμένα:

  • Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η κάμερα στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.
  • Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.
    Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του.
  • Κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.