Γλυκά Νερά: «Θόλωσα και την έπνιξα»

Σοκαριστική η ομολογία του πιλότου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: «Θόλωσα και την έπνιξα»

Τον τραγικό επίλογο στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά έγραψε ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος μετά από πολύωρη ανάκριση στα γραφεία της ΓΑΔΑ ομολόγησε το έγκλημα του, αποκαλύπτοντας πώς τη σκότωσε.

Όπως εξήγησε, δεν είχε συνεργό. Τσακώθηκε με τη σύζυγό του και τη σκότωσε, ενώ προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του στη συνέχεια.

Η ομολογία του πιλότου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες περιγράφοντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου είπε ότι:

«Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την ομολογία του 32χρονου πιλότου

Λίγο μετά την ομολογία του 32χρονου για την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή της για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας που κατάφερε να σοκάρει ολόκληρη τη χώρα.

Ο πιλότος βρέθηκε στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά από πολύωρη ανάκριση, «λύγισε» αποκαλύπτοντας πως εκείνος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της νεαρής Κάρολαϊν.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.