Γλυκά Νερά: Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το έπαιζε θύμα μπροστά στις κάμερες

"Να μην το περάσει ποτέ ξανά κανείς! Η Αστυνομία θα τους πιάσει" - Απίστευτο βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το έπαιζε θύμα μπροστά στις κάμερες

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κάποιος τα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, συζύγου της άτυχης Καρολάιν, το Mega έκανε μία αναδρομή στην ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού που τίποτα δεν προμήνυε το κακό που πρόκειται να συμβεί.

Η αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ μετά από ένα τηλεφώνημα φτάνουν στην μεζονέτα της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά και αντικρίζουν ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Η 20χρονη Κάρολαϊν νεκρή στο κρεβάτι δίπλα στο μωρό της και ο 32χρονος σύζυγός της δεμένος στο πάτωμα.

Από τη γνωριμία και τις φωτογραφίες του παραμυθένιου γάμου τους στην Πορτογαλία, μπροστά στις κάμερες μετά τη δολοφονία της 20χρονης στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά να περιγράφει τα όσα έζησε και λίγες μέρες μετά στην Αλόννησο αγκαλιά με το παιδί του.

Τόσο στο ελικοδρόμιο, όσο και στο νεκροταφείο, με τα πλάνα και τον επικήδειο που είχε εκφωνήσει να μετατρέπουν ξανά την οργή για τη δολοφονία, σε απέραντη θλίψη.

Ο 32χρονος πιλότος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το έγκλημα, μία μέρα μετά τη δολοφονία της γυναίκας του. Ψύχραιμος, χωρίς να κοιτάει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους στα μάτια.

Παρακολουθεί την πορεία των ερευνών από την πρώτη στιγμή. Είναι δίπλα στους άντρες της σήμανσης και εμφανίζεται σίγουρος ότι οι προσπάθειες των Αρχών θα αποδώσουν. Στο πλευρό του εκείνες τις πρώτες μέρες, στέκεται μια ολόκληρη χώρα. Τα πλάνα από την Αλόννησο, με τον ίδιο ντυμένο στα μαύρα να κρατάει σφικτά το αγγελούδι του, είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Όπως και αυτά μέσα στο νεκροταφείο, όταν και πάλι αγκαλιά με την κορούλα του, έσκυψαν για να αφήσουν ένα λουλούδι στο φέρετρο.

Ο ίδιος δηλώνει συντετριμμένος τόσο για το μίσος των δολοφόνων όσο και για το γεγονός πως η κορούλα του, καταδικάστηκε να μεγαλώσει ορφανή.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την δολοφονία της Καρολάιν

Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ - Τα ανατριχιαστικά εξώφυλλα

Οι εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών βρίσκονται φυσικά στο επίκεντρο του βρετανικού Τύπου, καθώς η Καρολάιν είχε βρετανική υπηκοότητα, αφού ο πατέρας της είναι Βρετανός.

Με ολοσέλιδα αφιερώματα και εκτενή ρεπορτάζ για τον δολοφόνο της Καρολάιν, η είδηση συγκλονίζει και τη Μεγάλη Βρετανία.

H βρετανική DailyMail, η The Sun, ο Guardian, αλλά και οι Times του Λονδίνου, έχουν εκτενές ρεπορτάζ για τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.