Γλυκά Νερά: Αυτά είπε ο πιλότος στην μητέρα της Κάρολαϊν πριν φύγει από την Αλόννησο

Η αγκαλιά και η τελευταία συνομιλία πριν την ομολογία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Αυτά είπε ο πιλότος στην μητέρα της Κάρολαϊν πριν φύγει από την Αλόννησο

Ο τραγικός επίλογος της υπόθεσης της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 32χρονος σύζυγό της ομολόγησε πως εκείνος ήταν αυτός που τη σκότωσε και στη συνέχεια προσπάθησε να τα στήσει όλα για να φανεί ότι έγινε ληστεία στο σπίτι τους.

Η Αστυνομία πήρε άρον άρον χθες το μεσημέρι τον πιλότο από το μνημόσυνο της Κάρολαϊν στην Αλόννησο και εκείνος, λίγο πριν φύγει έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά στην μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η συνομιλία του πιλότου με τη μητέρα της Κάρολαϊν

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη.

«Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι», πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Έκανε δε λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν», κατέληξε η γυναίκα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποιος είναι ο 32χρονος συζυγοκτόνος

"Όνειρο" χαρακτήριζαν πολλοί την ζωή της Καρολάιν δίπλα στον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που όπως αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/6 ήταν εκείνος που της αφαίρεσε την ζωή.

Η άτυχη κοπέλα είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο μαζί με τους γονείς. Ο πατέρας της είναι βρετανικής καταγωγής και η μητέρα της κατάγεται από τις Φιλιππίνες, ζούσαν ωστόσο και δραστηριοποιούνταν στο νησί. Την Αλόννησο την επισκεπτόταν συχνά, όπως συχνά ήταν και τα ταξίδια που έκανε με τον σύζυγό της. Ο 32χρονος άλλωστε εργαζόταν ως πιλότος σε ελικόπτερα και είχε τη δυνατότητα να τους παρέχει μία άνετη ζωή. Καθημερινά πετούσε από τα Μέγαρα και το «Ελ. Βενιζέλος» σε όλη την Ελλάδα, και κυρίως σε νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο ή τη Σαντορίνη.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας και πέρυσι ήρθε στη ζωή και η κόρη τους, η ενός έτους σήμερα Λυδία για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Στα κοινωνικά δίκτυα μοιραζόντουσαν στιγμές από την καθημερινότητά τους και από τα ταξίδια τους. Πίσω από τις ευτυχισμένες αυτές στιγμές όμως, κρύβονταν η ένταση στη σχέση τους που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε η Καρολάιν επισκεπτόταν ψυχολόγο η οποία έκανε αποκαλύψεις τόσο για τη νεαρή όσο και για τον σύζυγό της ο οποίος πήγαινε πάντα μαζί της στα ραντεβού, όπως είπε. «Γι’ αυτό το ζευγάρι, μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής.

Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε», είχε δηλώσει η ψυχολόγος.

Από την πρώτη στιγμή πάντως ο 32χρονος επιχείρησε να θολώσει τις υποψίες γύρω από το έγκλημα χρησιμοποιώντας ακόμα και ένα από τα πιο ευτυχισμένα ορόσημα της ζωής του με την Καρολάιν.

Ο δήθεν τραγικός σύζυγος δεν δίστασε να μοιραστεί λίγες μέρες αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του μία φωτογραφία από τον γάμο τους στην Πορτογαλία και να γράψει: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».