Γλυκά Νερά: Το πρώτο βράδυ του πιλότου στο κρατητήριο

Αυστηρή η επιτήρησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Το πρώτο βράδυ του πιλότου στο κρατητήριο

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις από το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά, έχοντας περάσει μόλις λίγες ώρες από τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τη γυναίκα του.

Ο πιλότος οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια όπου έκανε την κατάθεσή του για το μοιραίο βράδυ που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ στο κρατητήρι ο πιλότος από τα Γλυκά Νερά

Ήταν μόνος του στο κελί και με ενισχυτική δύναμη για την αποκλειστική επιτήρησή του. Επίσης υπήρχαν ψυχολόγοι από τα ιατρεία της αστυνομίας σε 24ωρη βάση σε περίπτωση που χρειαστεί τη συνδρομή τους, ενώ στο κελί αυτό θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες μέχρι την Τρίτη, οπότε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, δικαίωμα να τον επισκεφτούν θα έχουν μόνο οι δύο δικηγόροι του αλλά και στενοί συγγενείς, όπως οι γονείς του.

Οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (18/6) με μία έκτακτη εκπομπή, παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε για καλοκαίρι, ειδικά αφιερωμένη στο ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων έβγαλε στη δημοσιότητα τις κρυφές συνομιλίες που είχε με τον πιλότο, πριν ακόμα προλάβει να ομολογήσει το έγκλημά του.

Η Αγγελική Νικολούλη τον πίεζε να βρεθούν για να μιλήσουν για την Κάρολαϊν και όχι για τους δράστες. Ο Μπάμπης επέμενε ότι δεν μπορεί να δώσει στοιχεία για το συμβάν καθώς δεν του το επιτρέπει η αστυνομία.

Από τη μεριά της, η Αγγελική Νικολούλη του εξηγούσε ξανά και ξανά πως δεν έχει σκοπό να τον κάνει να πει πράγματα για τη ληστεία και τη δολοφονία της συζύγου του ωστόσο ο πιλότος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθούν ή να μιλήσει μπροστά στις κάμερες.

Στη συνέχεια των συνομιλιών τους, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κάρολαϊν να έχει ασφάλεια ζωής, με τον πιλότο να το διαψεύδει. Μάλιστα, ο Μπάμπης αντέδρασε και για μία μαρτυρία που ακούστηκε πως υπήρξε στην εκπομπή από έναν ιερέα.

Όταν η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην ληστεία - καρμπόν που έγινε στο σπίτι του συναδέλφου του, ο Μπάμπης απλά ευχήθηκε να μην πάθει άλλος το κακό που τους συνέβη ενώ πριν την τελευταία εκπομπή της σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη του ζήτησε να βρεθούν χωρίς κάμερες και εκείνος αρνήθηκε καθώς όπως είπε, η κόρη του ήταν άρρωστη.