Γλυκά Νερά: Ο όρος που έθεσε ο δικηγόρος του Μπάμπη για να αναλάβει την υπόθεση

«Έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει γιατί...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ο όρος που έθεσε ο δικηγόρος του Μπάμπη για να αναλάβει την υπόθεση

Οι αποκαλύψεις έρχονται με τη μορφή «καταιγίδας» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να προλαμβάνει δεύτερο δικηγόρο, που ακούει στο όνομα του Αλέξανδρου Παπαΐωαννίδη.

Μετά τον Βασίλη Σπύρου, ο ίδιος βγήκε στα ΜΜΕ να μιλήσει για τον πελάτη του, λέγοντας μάλιστα ότι «η πρώτη και η τελευταία κουβέντα στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε ο κατηγορούμενος ήταν η συγγνώμη».

«Συγγνώμη είναι κάτι πολύ λίγο, προφανώς έχει αποδεχθεί τι έκανε και είναι καταρρακωμένος», πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ο συζυγοκτόνος έκανε πάνω από ένα μήνα να παραδεχθεί ότι αυτός σκότωσε την Καρολάιν:

«Έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει, γιατί είχε μια θολή σκέψη στο μυαλό του, πώς να σώσει το παιδί του. Ούτε κίνητρο υπήρχε ούτε προσχεδιασμένο ήταν. Τα ευρήματα των αστυνομικών, λόγου χάρη σε σχέση με την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα ασφαλείας, δείχνουν ότι δεν τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά»... διαβάστε τη συνέχεια για την απαίτηση του δικηγόρου του Μπάμπη στο Athensmagazine.gr