Γλυκά Νερά - Ντόρα Μπακογιάννη: «Να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες»

«Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά - Ντόρα Μπακογιάννη: «Να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες»

Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει το σοκαριστικό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά, τονίζοντας πως ο δράστης πρέπει να καταδικαστεί σε ισόβια.

Η γνωστή πολιτικός, στάθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς του ζευγαριού και τους έστειλε κουράγιο, ενώ μίλησε και για το άτυχο μωράκι που έμεινε ορφανό.

Η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα Γλυκά Νερά

«Πάρα πολύ άνθρωποι βλέποντας τις εικόνες από τα Γλυκά Νερά, αναρωτιόντουσαν το ρόλο αυτού του ανθρώπου. Εγώ έχασα τον άντρα μου απότομα μέσα σε δύο ώρες. Όχι φωνή δεν έβγαινε, ούτε αναπνοή δεν μπορούσε να πάρει κανείς μας. Όχι να κάνεις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αδύνατο όταν έχασες τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο, είναι αδύνατο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι.

Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και σε τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Οι δικαστές θα κρίνουν. Εύχομαι να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες. Και στη μάνα της Καρολάιν και στη μάνα του δολοφόνου. Θα περάσουν και περνάνε πολύ δύσκολα.

Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτό το παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Βγήκα έξω και είδα τον Μπάμπη με το μωρό στην αγκαλιά και έκλαιγε»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, από τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως αυτός κρυβόταν πίσω από τη στυγερή δολοφονία της άτυχης συζύγου του.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε από τις διακοπές της με μία έκτακτη εκπομπή για την υπόθεση και έφερε στο φως, από τη μία τις συνομιλίες που είχε ο πιλότος με την παρουσιάστρια και από την άλλη, μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν όλο με το χαμόγελο, καμία φορά κατσούφης. Πήγαινα να πάρω ψωμί και μου έλεγε πως θα μου ψωνίσει αυτός. Είχε η εγγονή μου το αμάξι και ακούω ένα μπαμ. Βγήκα έξω και μου είπε να μη στενοχωριέμαι και πως τα πάντα θα τα πληρώσει αυτός. Μιλούσε στο τηλέφωνο. Σε πέντε μέρες το αμάξι ήταν έτοιμο» είπε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος μάρτυρας και γείτονας της άτυχης Καρολάιν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, είπε πως το πρωινό που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, ο πιλότος καθόταν στο πεζοδρόμιο και έκλαιγε κρατώντας το μωρό του.

«Όταν ήρθε εδώ πέρα δεν ήταν παντρεμένος. Μετά από ένα χρόνο ήρθε εδώ η γυναίκα του και μας είπε πως είναι έγκυος. Φαινόταν ευτυχισμένος. Τη μέρα του φονικού βγήκα 7 το πρωί έξω από το σπίτι και είδα αστυνομία. Βγήκα έξω και είδα τον Μπάμπη με το μωρό στην αγκαλιά και έκλαιγε. Νόμιζα πως ήταν αγαπημένοι, αλλά ακούω τώρα πως τσακώνονταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.