Γλυκά Νερά: Το πρώτο μήνυμα της μητέρας της Κάρολαϊν μετά την ομολογία του Μπάμπη

Η δημόσια έκκληση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Το πρώτο μήνυμα της μητέρας της Κάρολαϊν μετά την ομολογία του Μπάμπη

Συντετριμμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις η μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, η οποία θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω της οικογενειακής της φίλης, κυρίας Χαρίκλειας Θεοχάρου.

Η ίδια ήταν και αυτή που είχε περιγράψει πόσο προδομένη αισθάνεται η μητέρα της 20χρονης μετά την αποκάλυψη πως ο Μπάμπης ήταν αυτός που είχε στερήσει τη ζωή της Κάρολαϊν.

Το μήνυμα της μητέρας της Κάρολαϊν

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει. Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη.

Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις» εξήγησε η κα. Θεοδώρου.

«Να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες»

Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει το σοκαριστικό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά, τονίζοντας πως ο δράστης πρέπει να καταδικαστεί σε ισόβια.

Η γνωστή πολιτικός, στάθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς του ζευγαριού και τους έστειλε κουράγιο, ενώ μίλησε και για το άτυχο μωράκι που έμεινε ορφανό.

«Πάρα πολύ άνθρωποι βλέποντας τις εικόνες από τα Γλυκά Νερά, αναρωτιόντουσαν το ρόλο αυτού του ανθρώπου. Εγώ έχασα τον άντρα μου απότομα μέσα σε δύο ώρες. Όχι φωνή δεν έβγαινε, ούτε αναπνοή δεν μπορούσε να πάρει κανείς μας. Όχι να κάνεις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αδύνατο όταν έχασες τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο, είναι αδύνατο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι.

Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και σε τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Οι δικαστές θα κρίνουν. Εύχομαι να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες. Και στη μάνα της Καρολάιν και στη μάνα του δολοφόνου. Θα περάσουν και περνάνε πολύ δύσκολα.

Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτό το παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.