Γλυκά Νερά: Η συγκινητική ιστορία του σκύλου που δολοφονήθηκε από τον πιλότο

Η Κάρολαϊν τον είχε υιοθετήσει για να μεγαλώσει μαζί με το μωρό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η συγκινητική ιστορία του σκύλου που δολοφονήθηκε από τον πιλότο

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά, καθώς ο 32χρονος πιλότος, πέρα από τη σύζυγό του, Κάρολαϊν, δολοφόνησε και τον σκύλο της οικογένειας καθώς όπως εξήγησε ήθελε να κάνει τη ληστεία να φανεί πιο πιστευτή.

Ήταν πριν από περίπου οκτώ μήνες, τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η Καρολάιν είχε επικοινωνήσει με το φιλοζωικό σωματείο «Η Κοίτη» κι είχε εκφράσει ενδιαφέρον να υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Μάλιστα, είχε ζητήσει να της δώσουν ένα κουτάβι, ώστε να μεγαλώσουν μαζί με το νεογέννητο μωράκι τους.

Η συγκινητική ιστορία της υιοθεσίας του σκύλου που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

«Μας φάνηκε το ιδανικό ζευγάρι, η οικογένεια – πρότυπο για να δώσουμε ένα ζώο. Πολύ σοβαροί και μετρημένοι και οι δύο, έδειχναν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Είπαμε το ‘ναι’ χωρίς αναστολές για να δοθεί η Ρόξι για φιλοξενία για κάποιο διάστημα. Κι όταν είδαμε αργότερα ότι τα πράγματα κυλούν μια χαρά, προχωρήσαμε στην υιοθεσία», τονίζει στη marathon press εκ των πιο ενεργών μελών της φιλοζωικής (θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της).

Γλυκά Νερά σκύλος

Επειδή η φιλοζωική περνά από κόσκινο τους ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσουν ζώο, η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση και οι υπεύθυνοι συμπάθησαν πολύ το νεαρό ζευγάρι.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την Κάρολαϊν

Μία νέα μαρτυρία ήρθε στην επιφάνεια, αυτή τη φορά από τον τελευταίο άνθρωπο που είδε ζωντανή την Κάρολαϊν, μία φίλη της με την οποία συναντήθηκε για καφέ λίγες ώρες πριν γίνει το φονικό στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η Κάρολαϊν ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν ήθελε να βγαίνουν προς τα έξω τα προβλήματά της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η μόνη που γνώριζε για τα προβλήματα στο γάμο της με τον Μπάμπη ήταν η κολλητή της.

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη, ούτε όμως και την ρώτησα.

Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης» λέει η μάρτυρας, η οποία αν και περιγράφει την Καρολαίν ως πολύ ανοιχτό και χαρούμενο άνθρωπο, εντούτοις επί της ουσίας όπως λέει ήταν κλειστή ως χαρακτήρας.

«Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως για παράδειγμα αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα», συμπλήρωσε.

Κάρολαιν δολοφονία