Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο αδερφός του Μπάμπη

Αυτά τα πράγματα του έδωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο αδερφός του Μπάμπη

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ παραμένει ο 32χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος πριν από δύο μέρες ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη Κάρολαϊν και τον σκύλο της, ενώ στη συνέχεια σκηνοθέτησε μία ληστεία μέσα στο σπίτι του.

Πέρα από τον δικηγόρο του, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο επισκέφθηκε και ο αδερφός του Φώτης, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες ώρες βρισκόταν στην Αλόννησο. Είχε πάει εκεί για το μνημόσυνο της Κάρολαϊν, ωστόσο η οικογένεια της κοπέλας του ζήτησε να φύγει μόλις έγινε η ομολογία του πιλότου.

Τι πήγε στον Μπάμπη ο αδερφός του στη ΓΑΔΑ

Ο αδελφός του πιλότου, του πήγε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο που του ζήτησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε το βιβλίο “Η προέλευση των πάντων” του γεωφυσικού David Bercovici. Ένα βιβλίο που αφορά την έλευση του ανθρώπινου πολιτισμού από την μεγάλη έκρηξη μέχρι και σήμερα.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης είναι ψύχραιμος και από χθες ζήτησε να μάθει αναλυτικά ποιο θα είναι το επισκεπτήριο και ζήτησε να πάρει μια τηλεκάρτα για να μιλάει με τους δικούς του ανθρώπους.

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη...»

Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος που το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε κάθε περίπτωση θέλησε να τονίσει πως το μόνο πράγμα που τον νοιάζει πραγματικά είναι το παιδί του και πως η συγγνώμη είναι πολύ λίγη για την πράξη που έκανε.

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν.

Αναφορικά με την κόρη του Λυδία, ο 33χρονος πιλότος δήλωσε: «Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».