Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Κάρολαϊν «πρόδωσε» τον δολοφόνο

Το κινητό της «μίλησε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Κάρολαϊν «πρόδωσε» τον δολοφόνο

Μία φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό της η Κάρολαϊν, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, ήταν αρκετή για να κάνει τις αρχές να οδηγηθούν σε συμπέρασμα για το ποιος είναι ο δολοφόνος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA από την εξέταση του ψηφιακού υλικού, προέκυψε πως η άτυχη 20χρονη είχε αποθηκεύσει στο κινητό της ένα στιγμιότυπο το οποίο απεικόνιζε τον πατέρα του παιδιού της αγκαλιά με την 11 μηνών Λυδία. Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι.

Γιατί η φωτογραφία ενοχοποιεί τον πιλότο από τα Γλυκά Νερά

Αυτό ωστόσο που φάνηκε να φέρνει την έρευνα σε διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που είχε ο ίδιος ο Μπάμπης προσπαθήσει να οδηγήσει την Αστυνομία, είναι πως το στιγμιότυπο λήφθηκε την χρονική περίοδο κατά την οποία ο πιλότος είχε πει στους αστυνομικούς πως οι υποτιθέμενοι ληστές βρίσκονταν εντός του σπιτιού.

Και ενώ η φωτογραφία ρίχνει φως στις κινήσεις του πιλότου, είναι ακόμη άγνωστο και δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο η άτυχη Καρολάιν επέλεξε εκείνη την χρονική στιγμή να διατηρήσει το στιγμιότυπο αυτό.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε τις ενδείξεις τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά έδειχναν ως ύποπτο τον πιλότο, με τις θεωρίες και τα ψέματα που έλεγε να καταρρέουν σιγά σιγά.

Είχε ισχυριστεί ότι οι υποτιθέμενοι ληστές που μπήκαν στο σπίτι, έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα. Λεφτά δεν υπήρξαν ποτέ, ενώ ενώ τα κοσμήματα τα έκρυβε ο ίδιος ο 32χρονος κάτω από τη σέλα της μηχανής του. Όταν άνοιξε ο κλοιός της αστυνομίας, κατάφερε να τα ξεφορτωθεί πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

«Το παιδί θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά»

Στην ΕΡΤ μίλησε το πρωί της Κυριακής η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο για το σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η κυρία Κούλα Τοπαλούδη είχε συγκλονίσει και με τα λόγια της για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και σήμερα επανήλθε με ένα εξίσου ηχηρό μήνυμα.

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορωνοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους.

Δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο. Δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι.

Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», είπε αρχικά η κυρία Κούλα Τοπαλουδη.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα κι εύλογα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γ. Σκάλκος, παρενέβη με το ερώτημα «γιατί γίνεστε εσείς αποδέκτης και όχι οι ειδικοί», υπενθυμίζοντας τα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρούν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Λασκαράτος υπενθύμισε ότι η μητέρα της Κάρολαϊν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, θίγοντας το φαινόμενο τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», ανέφερε η κυρία Τοπαλούδη.