Γλυκά Νερά: "Στην κηδεία της Καρολάιν ο Μπάμπης έβαζε το μωρό να κοιτάει το φέρετρο"

Σοκαριστικές "καταγγελίες" από άτομα που παρευρέθηκαν στην τελετή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά:

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες που κατατέθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, από ανθρώπους που παρευρέθηκαν στην κηδεία της 20χρονης Καρολάιν.

Η περιγραφή των όσων διαδραματίστηκαν είναι καθηλωτική καθώς και τα λάθη που φέρεται να έκανε ο σύζυγος αυτής και δολοφόνος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Λάθη τα οποία πρόδωσαν πως εκείνος της αφαίρεσε την ζωή και παρά το γεγονός πως τώρα δηλώνει μετανιωμένος, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Τι συνέβη στην κηδεία της Καρολάιν

"Καθ' όλη την διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο ούτε στα δυο μέτρα. Καθόταν συνέχεια μακριά της και μου έκανε εντύπωση πως δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στο ναό για να την χαιρετήσουμε. Σε αυτή την διαδικασία αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι από πάνω του. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ, είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από την ζωή.

Κι όμως ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο, δεν την άγγιξε, δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι. Μόλις επέστρεψα στο σπίτι είπα στην οικογένειά μου ότι ο Μπάμπης την δολοφόνησε.

Μετά το ρεπορτάζ αυτό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως ήρθε σε επαφή με μια φίλη του ζευγαριού και η ίδια του μετέφερε συγκλονιστικά πράγματα.

Ένα από αυτά είναι και η στιγμή που - όπως περιγράφεται στο βίντεο - ο Μπάμπης γυρνούσε το κεφαλάκι του μωρού για να βλέπει το χώμα να πέφτει πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του.