Πετράλωνα: Συγκλονίζει η 50χρονη με την εξομολόγηση για τον βιασμό της

«Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πετράλωνα: Συγκλονίζει η 50χρονη με την εξομολόγηση για τον βιασμό της

Για τον βιασμό της από τον 35χρονο άνδρα στα Πετράλωνα μίλησε η 50χρονη καθαρίστρια, δηλώνοντας πως είναι κάτι που θέλει να ξεχάσει και ήδη είναι σε επικοινωνία με ψυχολόγους για να προσπαθήσει να το ξεπεράσει.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω. Έκανε τα πάντα σε εμένα..», ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN.

«Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους και τέτοια», εξήγησε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει. «Πείτε το τύχη, πείτε ότι με βοήθησε γιατί προσευχόμουν όλη την ώρα στον Θεό... Σας παρακαλώ, μη με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να ξεκουραστώ, να ξεχάσω».

Βιαστής με παρελθόν ο 35χρονος Βούλγαρος

Ο 35χρονος που βίασε 7 φορές την 50 καθαρίστρια στα Πετράλωνα, το 2015 βίασε φοιτήτρια, απόπειράθηκε να τη σκοτώσει, «τσάκισε» στο ξύλο τον σκύλο της, συνελήφθη, φυλακίστηκε και τον Ιούλιο του 2020 βγήκε έξω με τον προηγούμενο ποινικό κώδικα.

Η ιστορία προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε, καθώς σχεδόν ενα χρόνο μετα την αποφυλάκισή του ξανακύλησε βιάζοντας και κακοποιώντας για ώρες μια δύστυχη γυναίκα.

Πρώτο του θύμα ήταν χαρακτηριστικά μια φοιτήτρια γεννηθείσα το 1995. Ο αλλοδαπός, της επιτέθηκε και τη βίασε μέσα στο διαμέρισμά της, προσπάθησε να τη σκοτώσει, ενώ κακοποίησε και το σκυλί της. Ο δράστης συνελήφθη και οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ήταν βιασμός, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου για τα ζώα συντροφιάς.

Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε πρώτη την άτυχη 50χρονη

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα. Και συνέχεια: «Eπτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι επίσης καθαρίστρια.