Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη μεζονέτα

Τι συνέβη με την κάμερα

Γλυκά Νερά: Νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη μεζονέτα
Ενημέρωση 21.06.2021 20:48
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Αυτή τη φορά, η εκπομπή Live News έφερε στο φως της δημοσιότητας μία νέα φωτογραφία μέσα από τη μεζονέτα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος, στην εκπομπή προβλήθηκε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η κάμερα που υπήρχε στο σαλόνι.

Η νέα φωτογραφία από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ίσως η φωτογραφία αυτή αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο της έρευνας, καθώς βοήθησε αρκετά της αρχές για να διαλευκάνουν το έγκλημα. Το γεγονός ότι ο 33χρονος πιλότος δεν πέταξε όλη την κάμερα, αλλά την κάρτα μνήμης μόνο, έκανε τις αρχές να υποπτευθούν πως δεν έγινε τελικά ληστεία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

«Ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μίλησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αναφέρθηκε στη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Η δημοσιογράφος, μετά την έκτακτη εκπομπή που έκανε θέλησε να τονίσει κάτι ακόμα για την υπόθεση.

«Δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 32χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και πως.

Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του. Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια.

Αγγελική Νικολούλη Γλυκά Νερά

Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε. Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα» είπε η δημοσιογράφος.

«Νομίζω, λοιπόν, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι».

Όσον αφορά στο τηλεφώνημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής και την τάραξε στον αέρα του ALPHA, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Γλυκά Νερά: «Δε θα μπορέσει να πείσει ένα δικαστήριο...»

Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν σε βίντεο κατά της βίας και του bullying στα 13 της

Share