Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Σε συνεννόηση οι δυο πλευρές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Κι ενώ ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρίσκεται αυτή την στιγμή στον ανακριτή και υποβάλλει την απολογία του, τρέχουν και οι διαδικασίες για την επιμέλεια του νεογέννητου μωρού, της Λυδίας.

Τι συμβαίνει με την επιμέλεια της μικρής

Δυο εισαγγελείς ανηλίκων έχουν αναλάβει την υπόθεση υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ήδη οι εισαγγελείς έχουν αναθέσει σε κοινωνικούς λειτουργούς να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα , της οικογένειας του πιλότου και της οικογένειας του θύματος. Στη συνέχεια οι δυο κοινωνικοί λειτουργοί θα συντάξουν τις εκθέσεις τους στις οποίες θα βασιστούν οι εισαγγελείς για να λάβουν την απόφασή τους.

Πάντως οι δικηγόροι και των δυο οικογενειών λένε ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους, ώστε να διασφαλιστεί ο συμφέρον του παιδιού.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελία Πρωτοδικών έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διαρροή της δικογραφίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Θέλω να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή»

«Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ και ότι θα οδηγηθώ στη φυλακή. Θέλω να τιμωρηθώ για ό,τι έχω διαπράξει. Αυτό που θέλω είναι να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή».