Αγρίνιο: Γυναίκα έριξε χλωρίνη στο σύζυγό της

Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγρίνιο: Γυναίκα έριξε χλωρίνη στο σύζυγό της

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις με τα καυστικά υγρά στη χώρα μας. Μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε στη Μονή Πετράκη, μια γυναίκα στη διάρκεια ενδοοικογενειακή διένεξης, πέταξε δοχείο με χλωρίνη στον σύζυγό της σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Άγνωστο πως, το δοχείο άνοιξε και ο σύζυγος τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Το περιστατικό συνέβη στo χωριό Παραβόλα Αγρινίου. Ο σύζυγος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Έχει υποστεί ελαφρά βλάβη στα μάτια. Για την επίθεση πιθανώς θα σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου.

Πώς συνέβη η επίθεση με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο ενώ επί τόπου βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν σε εξέλιξη ένα συνοδικό δικαστήριο για την τύχη ενός Μητροπολίτη και τότε ένας από τους ιερείς, πιθανότατα εκείνος που κρινόταν, επιτέθηκε προς άλλους ιερείς με άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα καυστικό υγρό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης μάλλον χρησιμοποίησε βιτριόλι και έχει συλληφθεί, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί άλλοι στο Λαϊκό Νοσοκομείο και άλλοι στο ΚΑΤ.

Αρχικά και οι επτά τραυματίες διακομίστηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ τρεις εξ αυτών έχουν πιο σοβαρά τραύματα, κυρίως στα χέρια και το πρόσωπο, και διακομίζονται στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με το Mega, δύο εξ αυτών είναι ο Μητροπολίτης Άρτης, Καλλίνικος και ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Κύριλλος.

Τραυματίες είναι επίσης οι Μητροπολίτες Γλυφάδας, Κασσάνδρειας και Ζακύνθου, ενώ ο δράστης είναι έχει μεταφερθεί ήδη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.