Γλυκά Νερά: Ντοκουμέντα από την πρόβα νυφικού της Κάρολαϊν - Παντού μαζί της ο πιλότος

«Δεν την άφηνε λεπτό μόνη της»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ντοκουμέντα από την πρόβα νυφικού της Κάρολαϊν - Παντού μαζί της ο πιλότος

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για τη σχέση του 33χρονου πιλότου με τη σύζυγό του, Κάρολαϊν, η οποία φαίνεται πως τελικά οδήγησε στο ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το Live News έφερε στο φως μία νέα αποκάλυψη, η οποία αυτή τη φορά έρχεται από τη γυναίκα που έφτιαξε το νυφικό της άτυχης κοπέλας - δείτε εδώ τις φωτογραφίες του γάμου. Όπως παραδέχθηκε η ίδια, ο Μπάμπης ήταν παρών στις πρόβες και δεν άφηνε την σύζυγό του λεπτό μόνη της.

Οι αποκαλύψεις της σχεδιάστριας του νυφικού της Κάρολαϊν για τον πιλότο

Εξοργισμένη με τον δολοφόνο της Καρολάιν, η σχεδιάστρια εκφράζει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αποκαλύφθηκε το αληθινό, όπως λέει, πρόσωπο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Νιώθω συντετριμμένη όπως όλοι μας ζώντας τόσο καιρό όλη αυτή την ιστορία που εξελίσσεται, με πολύ άσχημο τέλος! Πάντα προσπαθώ να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων όμως δυστυχώς έπεσα πολύ έξω με αυτό το παλικάρι.

Περίεργο και εξοργιστικό που βοήθησα βάζοντας το λιθαράκι μου στην ένωση αυτού του ζευγαριού. Να αναρτώ πριν από δύο χρόνια με τόση χαρά έναν υπέροχο γάμο, με το νυφικό που έφτιαξα πάνω της και το λάτρεψε και να την βλέπω τώρα να φοράει το ίδιο στην φωτογραφία πάνω στον τάφο της» υπογράμμισε η σχεδιάστρια.

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί»

«Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική», λέει μέσα από την φυλακή ο 32χρονος Μπάμπης, καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του δικηγόρου του, όντας προφυλακισμένος στην λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στέλνει, όπως μεταδίδει το STAR, μήνυμα, τονίζοντας πως το μόνο που επιθυμεί είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί του.

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική», ανέφερε χαρακτηριστικά.