Θρήνος στην κηδεία του Σταύρου Δογιάκη

Συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο «αντίο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος στην κηδεία του Σταύρου Δογιάκη

Το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Δογιάκη είπαν λίγοι συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Παρασκευής, στην Κάντζα, λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του επιχειρηματία.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε αυτοκτονία ωστόσο ο θάνατος του έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά τα οποία μέχρι στιγμής παραμένουν αναπάντητα.

Τη βαθιά τους θλίψη για τον χαμό του Σταύρου Δογιάκη εξέφρασαν και οι Dsquared2, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον καλό τους φίλο με μία ανάρτηση στο Instagram.

Εικόνες από την κηδεία του Σταύρου Δογιάκη

Ο Δογιάκης αυτοκτόνησε ανάμεσα στα δυο σπίτια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Μπορεί σε αρκετούς να ακουστεί αστείο αλλά είναι ένα σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία! Γιατί ο Σταύρος Δογιάκης διάλεξε την συγκεκριμένη περιοχή για να αυτοκτονήσει;

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός κοντά στο Άι Γιάννη στο δάσος της Αγίας Παρασκευής, λίγα χιλιόμετρα βόρεια από τα δύο σπίτια του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου! Το συγκεκριμένο δάσος συνδέει την Αγία Παρασκευή με τα Γλυκά Νερά από τον Υμηττό και βρίσκεται απομονωμένα και ταυτόχρονα κοντά στο πατρικό του πιλότου αλλά και την μεζονέτα όπου έμενε με την σύζυγό του και έμελλε να εξελιχθεί σε σπίτι τρόμου για την 20χρονη Καρολάιν!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο υποθέσεις συνδέονται γι' αυτό και στην Αστυνομία εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι ο Σταύρος Δογιάκης επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του στο συγκεκριμένο σημείο προκαλεί ερωτηματικά! Και ο λόγος είναι πως πριν αυτοκτονήσει ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Μαρούσι! Γιατί έφυγε από το Μαρούσι και τι τον οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο; Αν ήθελε να αυτοκτονήσει κάπου ερημικά γιατί δεν το έκανε στη Πεντέλη που βρίσκεται πιο κοντά στο Μαρούσι;

Όλα αυτά αποτελούν ερωτηματικά για την Αστυνομία και πιστεύουν πως το γεγονός ότι οι εξελίξεις με την δολοφονία της Καρολάιν διαδέχτηκαν την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη δεν είναι τυχαίο! Προς το παρόν πάντως δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό από την Αστυνομία.