Γλυκά Νερά: Διέκοψε ο Μπάμπης τις συνεδρίες της Κάρολαϊν με την "ψυχολόγο";

Η τελευταία συνομιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες που δημιουργεί ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Διέκοψε ο Μπάμπης τις συνεδρίες της Κάρολαϊν με την

Ήταν 4 Φεβρουαρίου του 2021 όταν η Ελένη Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Κάρολαϊν ενημερώθηκε μέσω μηνύματος από την 20χρονη κοπέλα ότι θέλει να σταματήσει τις μεταξύ τους συνεδρίες καθώς αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Μία αποκάλυψη του Live News έρχεται ωστόσο να ρίξει εκ νέου φως στην υπόθεση μιας και η συγκεριμένη συνομιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες, δεδομένων όσων τραγικών γεγονότων ακολούθησαν αυτής δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Τι συνέβη με την σύμβουλο ψυχικής υγείας της Κάρολαϊν

Τις προηγούμενες ημέρες από την κρίσιμη αυτή ημερομηνία, η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχουν κάνει συνεδρίες, όπου διαπιστώνονται σημαντικές εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Η «ψυχολόγος» προσπαθεί να λειτουργήσει κατευναστικά και στις 4 Φεβρουαρίου λαμβάνει το εξής μήνυμα από το κινητό της Κάρολαϊν: «Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Το μήνυμα αυτό τής προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι χαρακτηριζόταν από εντάσεις.

Η κ. Μυλωνοπούλου φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της Κάρολαϊν. «Η Κάρολαϊν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος», του είπε.

Ο πιλότος της απαντάει αμέσως: «Έχετε δίκιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως».

Η ειδοποίηση αυτή, ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ…

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Βήματος και των Νέων, Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχει η αίσθηση ότι το μήνυμα έχει σταλεί από το κινητό της 20χρονης αλλά μετά από παρέμβαση του πιλότου, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει αυτές τις συνεδρίες και υπάρχουν υποψίες πως εκείνος είχε υποδείξει τι θα γράψει.

Μοιάζει σαν να παίρνει τον ρόλο να μεταπείσει την Κάρολαϊν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ, και από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

«Είναι φανερό ότι υπήρχε κλιμάκωση στην ένταση και δεν μπορώ να καταλάβω εάν αρχή των πάντων ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη ή αν ήταν κάτι άλλο», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην πέσουμε στο λάθος των συνωμοσιολογικών θεωριών.

«Δεν την άφηνε λεπτό μόνη της»

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για τη σχέση του 33χρονου πιλότου με τη σύζυγό του, Κάρολαϊν, η οποία φαίνεται πως τελικά οδήγησε στο ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το Live News έφερε στο φως μία νέα αποκάλυψη, η οποία αυτή τη φορά έρχεται από τη γυναίκα που έφτιαξε το νυφικό της άτυχης κοπέλας - δείτε εδώ τις φωτογραφίες του γάμου. Όπως παραδέχθηκε η ίδια, ο Μπάμπης ήταν παρών στις πρόβες και δεν άφηνε την σύζυγό του λεπτό μόνη της.

Εξοργισμένη με τον δολοφόνο της Καρολάιν, η σχεδιάστρια εκφράζει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αποκαλύφθηκε το αληθινό, όπως λέει, πρόσωπο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Νιώθω συντετριμμένη όπως όλοι μας ζώντας τόσο καιρό όλη αυτή την ιστορία που εξελίσσεται, με πολύ άσχημο τέλος! Πάντα προσπαθώ να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων όμως δυστυχώς έπεσα πολύ έξω με αυτό το παλικάρι.

Περίεργο και εξοργιστικό που βοήθησα βάζοντας το λιθαράκι μου στην ένωση αυτού του ζευγαριού. Να αναρτώ πριν από δύο χρόνια με τόση χαρά έναν υπέροχο γάμο, με το νυφικό που έφτιαξα πάνω της και το λάτρεψε και να την βλέπω τώρα να φοράει το ίδιο στην φωτογραφία πάνω στον τάφο της» υπογράμμισε η σχεδιάστρια.