Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέοι οι δυο από τους τρεις Πακιστανούς

Για τον βιασμό της 25χρονης εγκύου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέοι οι δυο από τους τρεις Πακιστανούς

Οι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης βιασμού στον Άγιο Παντελεήμονα σε 25χρονη έγκυο αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους, ωστόσο δυο από αυτούς μετά τις απολογίες τους προφυλακίστηκαν.

Ο τρίτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ανέφεραν στην ανάκριση ότι η 25χρονη έγκυος
ποτέ δεν βρέθηκε στο υπόγειο διαμέρισμά τους στον Άγιο Παντελεήμονα και πως οι ίδιοι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό. Προς ενίσχυση μάλιστα των ισχυρισμών τους ζήτησαν να διενεργηθεί και εξέταση DNA.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα ακόμη πρόσωπο, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό. Κατά περίπτωση οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης απολογήθηκαν σήμερα για βιασμό από δύο δράστες από κοινού, συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.

Άγιος Παντελεήμονας προφυλακιστέοι οι δυο από τους τρεις Πακιστανούς

Και στα Πατήσια βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη, δίνοντάς της ναρκωτικά

Μετά το σοκ που προκάλεσε ο βιασμός της καθαρίστριας στα Πετράλωνα, συγκλονίζει η νέα καταγγελία 19χρονης πως δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, την βίαζαν επί τρεις μέρες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί, αλλοδαπή κοπέλα, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τρεις αλλοδαπούς με καταγωγή από την Αλβανία. Οι δύο δράστες αφού την κράτησαν όμηρο για τρεις ημέρες, την απελευθέρωσαν χθες 26/6 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης και μαζί την βίαζαν επί τρεις ημέρες, έχοντάς την συνέχεια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η ίδια ισχυρίζεται οτι της έριξαν κάτι στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της. Τελικά, το πρωϊ του Σαββάτου την παράτησαν στην περιοχή του Πειραιά και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο.

Πατήσια βιασμός 19χρονης

Κατόπιν της καταγγελίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν απο το καράβι στο λιμάνι της Μυκόνου, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν αμέσως από τις φωτογραφίες που τους είχε δείξει το 19χρονο κορίτσι και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.