Τραγωδία στην Νίκαια: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 6χρονης που την παρέσυρε φορτηγό

«Σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία στην Νίκαια: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 6χρονης που την παρέσυρε φορτηγό

Σοκ έχει προκαλέσει το δυστύχημα στην Νίκαια, κατά το οποίο 6χρονη παρασύρθηκε από ένα φορτηγό στην Νίκαια, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Στο Live News μίλησε λίγο αργότερα ο πατέρας της μικρής, ο οποίος συντετριμμένος αποκάλυψε πως άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο όταν βρέθηκε κάτω από της ρόδες ενός φορτηγού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 2 γυναίκες με τα παιδιά τους -2 κοριτσάκια και ένα μεγαλύτερο αγόρι- προσπαθούσαν να περάσουν το δρόμο. Κάποιοι είπαν ότι άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα πριν προλάβουν να περάσουν το δρόμο.

Ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω τους, πέρασε με κόκκινο ενώ άλλοι κάτοικοι της περιοχής, μιλούν για πρόβλημα στα φανάρια…Συγκεκριμένα κάτοικοι της Νίκαιας λένε ότι όταν ανάβει κόκκινο για τους πεζούς, λίγα δευτερόλεπτα μετά σβήνει. Δεν φαίνεται δηλαδή αν είναι πράσινο ή κόκκινο το φανάρι, είναι απλώς σβηστό.

Κι ενώ ο πατέρας της 6χρονης σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του, το δεύτερο κοριτσάκι που χτυπήθηκε από το φορτηγό, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη έχει ένα κάταγμα στην λεκάνη και θα πρέπει να μεταφερθεί για χειρουργείο στο Παίδων, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η ανάκριση για τη διευκρίνιση των αιτίων του φρικτού τροχαίου.

Οι δηλώσεις του πατέρα της 6χρονης

«Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου».