Νίκαια: Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε την 7χρονη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκαια: Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε την 7χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 7χρονης Παναγιώτας στη Νίκαια. Ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη, το απόγευμα της Πέμπτης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού στο οποίο ήταν κρατούμενος μετά το τραγικό δυστύχημα.

Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν από το δυστύχημα με την 7χρονη

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις από το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Νίκαια, αφαιρώντας τη ζωή ενός 7χρονου κοριτσιού, ενώ την ίδια στιγμή οι Αρχές εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας Κορυδαλλού έχουν αναλάβει να δουν μέσα από υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερες ασφαλείας κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η τραγωδία και έχασε τη ζωή του ένα εφτάχρονο παιδί.

Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή, διακρίνεται ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο σταματάει στο κόκκινο φανάρι στη Γρηγορίου Λαμπράκη. Οι τρεις επιβάτες που κατεβαίνουν είναι η 7χρονη Παναγιώτα, η ξαδέρφη της και η θεία της, οι οποίες επέστρεφαν από το μπάνιο τους.

Κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στη διάβαση και φαίνονται να διστάζουν να περάσουν απέναντι. Εκείνη τη στιγμή στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια πλησιάζει ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού έχει στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό φορτηγό.

Πλησιάζει και σταματάει στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η γυναίκα κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφιχτά από το χέρι της την εφτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της , όταν ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά με τα δύο κοριτσάκια να βρίσκονται κάτω από τις ρόδες του χωματουργικού. Η 7χρονη Παναγιώτα βρήκε τραγικό θάνατο ενώ η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ υπεβλήθη σε επέμβαση στη λεκάνη αργά χτες το απόγευμα.