Εκδόθηκε silver alert για τον ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο

Κανένα σημάδι ζωής εδώ και πολλές μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκδόθηκε silver alert για τον ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο

Κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δώσει από το Σάββατο 3 Ιουλίου ο 36χρονος ορειβάτης που εξαφανίστηκε, από όταν πήγε για ορειβασία στον Όλυμπο.

Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση του, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον 36χρονο.

Για την εξαφάνιση του 36χρονου άνδρα εκδόθηκε μάλιστα και silver alert δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του και χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης εξαφανίστηκε στις 3 Ιουλίου 2021. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα, μπλε σορτσάκι και χοντρά καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φοράει σκουλαρίκι και στα δύο αυτιά.

Το Σάββατο 3/7/2021 ξεκίνησε από το Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου πεζός για ορειβασία στο όρος Όλυμπος. Την ίδια μέρα επικοινώνησε με τους οικείους του από την περιοχή Λιβαδάκια, όπου και κατασκήνωσε με σκοπό να συνεχίσει τον περίπατό του στις γύρω περιοχές. Έκτοτε, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Μαζί του είχε ένα σακίδιο, το οποίο όμως βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, που ήδη ερευνούν την περιοχή. Στο σακίδιο βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και το tablet του.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχεία ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 ενώ έχει εξαφανιστεί και μια 17χρονη από τις Σέρρες.

Εκδόθηκε silver alert για τον ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο

Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στα Χανιά

Νεκρή βρέθηκε δυστυχώς η 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας Βιολέτ Ντιγκαλό που τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 24 Ιουνίου στα Χανιά.

Η ίδια δεν έφτασε ποτέ στο ξενοδοχείο που είχε κάνει κράτηση και από τότε αναζητούνται. Ωστόσο, η σορός της άτυχης κοπέλας, που ήταν νοσοκόμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νάντης εντοπίσθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε μία χαράδρα περίπου πέντε χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι.

Το σημείο που εντοπίσθηκε το άψυχο σώμα είναι κοντά στην παραλία Κριός, όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 29χρονης.

Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στα Χανιά