Νίκαια: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 7χρονης

Υποβασταζόμενος ο πατέρας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκαια: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 7χρονης

Το απόγευμα της Τρίτης (13/7) τελέστηκε η κηδεία της 7χρονης που παρασύρθηκε από το φορτηγό στη Νίκαια, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον ναό για να πουν το τελευταίο «αντίο» στο κοριτσάκι που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του. Οι γονείς της 7χρονης βγήκαν υποβασταζόμενοι από την εκκλησία ενώ τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρα της ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη θλίψη του, ενώ στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, ξεκαθάρισε πως συγχώρεσε τον οδηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο.

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του. Δεν ξέρω αν ο οδηγός είχε οικογένεια», είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στις κάμερες αφού αθωώθηκε ο οδηγός.

Εικόνες από την κηδεία της 7χρονης

"Λύγισε" στην σκηνή ο Σωκράτης Μάλαμας για τον θάνατο της 7χρονης

«Άκουσα αυτό που έγινε στη Νίκαια. Ένα κοριτσάκι το πάτησε ένα φορτηγό. Με τρώει όλη μέρα, δεν μπορώ… Ας πάει η ψυχή του όπου είναι να πάει», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Σωκράτης Μάλαμας πάνω στην σκηνή του Κατράκειου Θεάτρου το βράδυ της Παρασκευής με αφορμή τον θάνατο της 7χρονης Παναγιώτας στη Νίκαια.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε από τη συναυλία που έκανε στη Νίκαια, ο Σωκράτης Μάλαμας ενώ τραγουδούσε την επιτυχία του «Ο Κήπος», δεν άντεξε και «έσπασε» ζητώντας από το κοινό να τραγουδήσει λέγοντας: «δεν μπορώ να τραγουδήσω, τραγουδήστε το εσείς».