Μιλούσε σε live στο instagram και τον πυροβόλησαν 12 φορές - Νεκρός ο Zerail Rivera

Ο νεαρός ράπερ «εξαφανίζεται» για λίγο από την κάμερα και στη συνέχεια εμφανίζεται με αίματα στο πρόσωπο προσπαθώντας να ψελλίσει τη λέξη «βοήθεια».

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιλούσε σε live στο instagram και τον πυροβόλησαν 12 φορές - Νεκρός ο Zerail Rivera

Οι εικόνες με την δολοφονία του ράπερ Indian Red Boy ενώ έκανε live στο Instagram σοκάρουν! Όπως μετέδωσε η Daily Mail ο χαμός του σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της 8ης Ιουλίου στην πόλη Χόθορν την ώρα που ο ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Zerail Rivera, συνομιλούσε με έναν φίλο του στο Instagram.

Η συγκεκριμένη είδηση πραγματικά σοκάρει και αποτελεί πρωτοφανές περιστατικό καθώς είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί παγκοσμίως.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί φαίνεται ο 21χρονος ράπερ να μιλάει όταν ξαφνικά ακούγεται ένας θόρυβος, ο νεαρός ράπερ «εξαφανίζεται» για λίγο από την κάμερα και στη συνέχεια εμφανίζεται με αίματα στο πρόσωπο προσπαθώντας να ψελλίσει τη λέξη «βοήθεια».

Την ώρα των πυροβολισμών, ο φίλος του ράπερ, ο influencer Kapone ακούγεται να λέει «τι σκ@@@; Αδερφέ, τι σκ@@@@; Που είσαι;». Ενώ ο Indian Red Boy προσπαθεί να πει τη λέξη βοήθεια, γυρνάει την κάμερα μέσα στο αυτοκίνητο όπου είναι τραυματισμένος και δηλώνει το μέρος που βρίσκεται. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η κάμερα πέφτει από τα χέρια του και το live σταματά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ράπερ δέχθηκε τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς.

Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι η δολοφονία σχετίζεται με διαφορές ανάμεσα σε συμμορίες.

Ντοκουμέντο από την δολοφονία του ράπερ

Να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν δολοφονήθηκε ο πρόεδρος της Αϊτή μέσα στο σπίτι του.

Ιστορικό πένθος στις ΗΠΑ: Οι νεκροί του κορωνοϊού ξεπέρασαν τους πεσόντες στον Β' Παγκόσμιο

Μία ιστορικά αρνητική καταγραφή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις ΗΠΑ καθώς ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα ξεπέρασε χθες Τετάρτη τον αριθμό των νεκρών που θρήνησε η χώρα στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Η ισχυρότερη δύναμη του κόσμου έχει καταγράψει από την εκδήλωση της πανδημίας 405.400 θανάτους, με άλλα λόγια περισσότερα θύματα από τους νεκρούς της σε όλον τον Β΄ ΠΠ, που είχαν ανέλθει σε 405.399, κατά τα στοιχεία του υπουργείου Βετεράνων.

Στα τέλη Απριλίου, ο απολογισμός της πανδημίας ξεπερνούσε τον αριθμό των Αμερικανών στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους τις δύο δεκαετίες του πολέμου του Βιετνάμ, ορόσημο με βαρύ συμβολισμό στις ΗΠΑ, καθώς η σύρραξη αυτή παραμένει ανοιχτό τραύμα για τους Αμερικανούς.