Φωκίδα: Στην φυλακή ο 42χρονος πατέρας

Βίαζε την 14χρονη κόρη του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωκίδα: Στην φυλακή ο 42χρονος πατέρας

Ο 42χρονος πατέρας ο οποίος βίαζε την 14χρονη κόρη του έχει πάρει το δρόμο για τη φυλακή. Μάλιστα, κατηγορείται πως κακοποιούσε και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Η φρικτή είδηση αποκαλύφθηκε όταν πήραν την απόφαση τα τρία του παιδιά να τον καταγγείλουν στο Α.Τ Ευπαλίου. Ο 42χρονος πατέρας ήταν αρκετά βίαιος, καθώς είχε προηγηθεί ένα σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο όπου είχε ξυλοφορτώσει τα παιδιά του υπό την επήρεια μέθης.

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο 42χρονος παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης η οποία βίωνε και τις αρρωστημένες επιθυμίες του.

Άμεσα εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και τη Δευτέρα ο 42χρονος αναμένεται να πάρει το δρόμο για φυλακή της χώρας.

Οι εξελίξεις με τον βιασμό της 19χρονης στην Ηλιούπολη

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Sirina.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν (εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών). Όπως δήλωσε ο συνήγορος σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει, δήλωσε ακόμη ο κ. Τριανταφύλλου.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα έχει αναφέρει στην προανακριτική της κατάθεση ότι ο κατηγορούμενος από την ηλικία των 16 ευρώ την εξέδιδε σε φίλους του έναντι 70 ευρώ. Η 19χρονη έχει καταθέσει ότι είχε γνωρίσει τον κατηγορούμενο μέσω γνωστών της. Να σημειωθεί τέλος ότι για την ίδια υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος, ο οποίος επίσης εξέδιδε την κοπέλα και την κακοποιούσε, όπως επίσης και ο πατέρας της που φέρεται να τη βίαζε από τα 11 της χρόνια.

Ηλιούπολη προφυλακιστέος και ο τρίτος κατηγορούμενος

Προκλητικός στα social media ο αστυνομικός - Τα χυδαία βίντεο και οι φωτογραφίες με όπλα

Όλο και περισσότερα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια στην υπόθεση του βιασμού της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, με τον αστυνομικό να παρουσιάζει μία άστατη ζωή μέσα από τα προφίλ του στα social media.

«Πίστεψέ με, μια σφαίρα θα φας στο κεφάλι, πίστεψέ με». Αυτό το μήνυμα είχε στείλει από το κινητό του τηλέφωνο ο 39χρονος αστυνομικός σε συνάδελφό του περίπου 2 χρόνια πριν, υποπτευόμενος ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τη σύζυγο του.

Οι συχνές αυτές απειλές προς συναδέλφους του για σοβαρούς αλλά και μη σημαντικούς λόγους ήταν η αιτία που τον περασμένο Ιούνιο τέθηκε σε αργία με το ερώτημα της απόλυσης. Οι Αρχές έπειτα από τις βαρύτατες καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας, την οποία ο πρώην ειδικός φρουρός εξέδιδε υπό την απειλή της βίας στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, εξετάζουν το παρελθόν του, αλλά και τις… «δραστηριότητές» του εκτός σώματος.

Η αστυνομία προχώρησε το Σάββατο το βράδυ σε έρευνα στο διαμέρισμα αμέσως μετά τη σύλληψη του 39χρονου. Εκεί εντοπίστηκε μια φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.

Ηλιούπολη αστυνομικός 19χρονη

Εμφανίστηκε στα δικαστήρια με μπλουζάκι γνωστής ελληνικής πορνογραφικής εταιρίας, είχε «πρωταγωνιστήσει» ως τραγουδιστής σε video clip, ενώ λίγα χρόνια πριν είχε απασχολήσει και γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.

Το παρελθόν και το… παρόν του 39χρονου έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. «Βασικά, δεν θα προλάβεις να μιλήσεις. Μια σφαίρα, έναν ήχο θα ακούσεις μόνο. Αυτό σ’ το ορκίζομαι στο παιδί μου», απειλούσε τον Μάρτιο του 2019 έναν αστυνομικό φρουρό υπουργού που θεωρούσε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την πρώην σύζυγό του.

Είχε δώσει μάλιστα ραντεβού με τον συνάδελφο του για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο αεροδρόμιο, με τη διαμάχη να ολοκληρώνεται με… μία μήνυση. Λίγα χρόνια πριν, ο 39χρονος είχε γίνει θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα με αφορμή μια… φωτογραφία στο Facebook.

Απεικόνιζε αυτόν και τη μετέπειτα σύζυγό του να κάθονται μπροστά σε ένα τραπέζι που επάνω είχε χρήματα, όπλα και λευκή σκόνη που παρέπεμπε σε ναρκωτική ουσία. Πραγματογνώμονες αποφάνθηκαν ότι η φωτογραφία ήταν προϊόν μοντάζ, ενώ το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από έρευνα διαπίστωσε ότι ένας άνδρας, στο Μεγάλο Πεύκο, ήταν ο διαχειριστής του λογαριασμού που κράτησε τον ειδικό φρουρό για τόσους μήνες μακριά από την υπηρεσία του.

Ο αστυνομικός – μαστρωπός εμφανίζονταν στα social media, ως ένας πατριώτης που αγαπούσε τις ένοπλες δυνάμεις αλλά και σώμα της αστυνομίας που… υπηρετούσε. Στις σελίδες του αναρτούσε συχνά όπλα, στρατιωτικές εξαρτήσεις ακόμα και χειροβομβίδες, ενώ συχνά έδινε και συμβουλές για την ποιότητα της ζωής αλλά και των ανθρώπων.

Ένα τουλάχιστον χυδαίο βίντεο που προκαλεί αηδία και αποτροπιασμό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας τον αστυνομικό-μαστροπό της 19χρονης στην Ηλιούπολη να εξευτελίζει με τραγικό τρόπο τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

Το βίντεο εστάλη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είναι ελάχιστης διάρκειας και δείχνει τον εν ενεργεία αστυνομικό να κάνει χυδαίες και εξευτελιστικές πράξεις.

Παρουσιάζοντας το πρόσωπο που έχει δίπλα του ως μηχανή του σεξ, ο αστυνομικός και φερόμενος βιαστής επιδεικνύει στην κάμερα το δήθεν «τρόπαιο» χτυπώντας τα οπίσθια μιας κοπέλας, την οποία προφανώς και εκμεταλλεύεται.