Συναγερμός στους Αγίους Θεοδώρους - Άνδρας οπλισμένος στον προαστιακό

Έχουν ήδη σπεύσει οι δυνάμεις της αστυνομίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συναγερμός στους Αγίους Θεοδώρους - Άνδρας οπλισμένος στον προαστιακό

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στους Αγίους Θοεδώρους, καθώς ένας άνδρας οπλισμένος έχει ταμπουρωθεί εντός του σταθμού.

Σύμφωνα με το korinthostv στο σημείο στους Αγίους Θεοδώρους έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχει αποκλειστεί ο χώρος και κάθε έξοδος διαφυγής, ενώ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον άνδρα. Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από και προς το σημείο, ενώ πριν από λίγο καιρό επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε και στον Άλιμο.

Τι συνέβη στους Αγίους Θεοδώρους

Οι οπλισμένοι άνδρες ήταν δύο και προσπάθησαν να ληστέψουν ένα νεαρό ο οποίος άρχισε να φωνάζει.

Σύμφωνα με το korinthostv o νεαρός αντιστάθηκε, άρχισε να φωνάζει και οι δυο άνδρες τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σταθμούς και κλείστηκαν μέσα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δράστες και να του συλλάβουν. Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα που δέχτηκε την επίθεση.

Αμπελόκηποι: Συνελήφθη άντρας στο μετρό - Αυνανίστηκε μπροστά σε γυναίκα

Ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα, όταν η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 30χρονου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, στον σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων.

Πρόκειται για τον Γ. Χ., κάτοικο Ηλιούπολης, που κατηγορείται πως αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στα πόδια γυναίκας που ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες.

Το περιστατικό έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο μέσα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό. Η αστυνομία που συνέλαβε τον 30χρονο, ερευνά αν έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε άλλες αντίστοιχες πράξεις.