Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς - «Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές»

Τα σπαρακτικά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς - «Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές»

Ανείπωτος είναι ο πόνος που αισθάνεται η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στις διακοπές τους στη Φολέγανδρο. Η κυρία Αλέκα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και «ράγισε καρδιές» με τα λόγια της.

Μετά τις σπαρακτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν από την κηδεία της άτυχης κοπέλας, η μητέρα της αναφέρθηκε στον δράστη και εξήγησε πως αν ήθελε είχε την ευκαιρία να σώσει το παιδί της.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για το φονικό στη Φολέγανδρο

«Η δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει.

Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω. Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς στο δελτίο του Star.

Η σπαρακτική ανάρτηση της παιδικής φίλης της Γαρυφαλλιάς

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Twitter, μία παιδική φίλη της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, στη Φολέγανδρο, έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναικοκτονίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της κοπέλας, παρουσία φίλων και συγγενών. Μάλιστα, η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς ζήτησε από όλους τους νέους της περιοχής να έρθουν στην κηδεία φορώντας λευκά μπλουζάκια, ενώ υπήρχε και ένα πανό που έγραψε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

«Όταν ακούς για γυναικοκτονίες στα νέα, σου φαίνεται πολύ μακρινό. Αλλά όταν είναι η παιδική σου φίλη καταλαβαίνεις ότι δεν τελειώνει εδω. Αύριο θα είμαι εγώ, μεθαύριο εσυ. Όχι άλλη #Γαρυφαλλιά», έγραψε χαρακτηριστικά η φίλη της άτυχης κοπέλας.