Στέφανος Ντούσκος: Το τρυφερό μήνυμα της συντρόφου του

«Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στέφανος Ντούσκος: Το τρυφερό μήνυμα της συντρόφου του

Ο Στέφανος Ντούσκος αναδείχθηκε ο πρώτος Έλληνας αθλητής όπου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας όλους τους Έλληνες περήφανους.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουλίου τα social media και οι τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με μηνύματα υπερηφάνειας για τον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη.

Η οικογένεια αλλά και αγαπημένα του πρόσωπα δεν μπορούν να πιστέψουν την μεγάλη νίκη του Στέφανου. Μια από αυτούς είναι και η σύντροφός του.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα δικά της συναισθήματα για την νίκη του αγαπημένου της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά

«Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω— Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά , θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος».

Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προχώρησε νωρίτερα ο Στέφανος Ντούσκος. Ο σπουδαίος αθλητής είναι ο πρώτος Έλληνας για φέτος που κέρδισε μετάλλιο, με τον ίδιο συγκεκριμένει να σημειώνει μια σπουδαία εμφάνιση στην κωπηλασία.

Ο 24χρονος Στέφανος έχει λάβει απεριόριστη αγάπη και στήριξη και με την νίκη του έχει κάνει όλους τους απανταχού Έλληνες πολύ περήφανους. Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχαριστεί στον κόσμο.

“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πως νιώθω στην καλύτερη μέρα της ζωής μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά που στάθηκε δίπλα μου σε αυτήν την υπεράνθρωπη προσπάθεια και με βοήθησε να καταφέρω το αδύνατο αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κωπηλατικη ομοσπονδια,την οικογένεια μου, τον προπονητή μου τον κ. Giovanni Postiglione, τον γιατρό μου κ. Γιάννη Χριστογιαννη και τον χορηγό μου που με στήριξε σε όλη αυτήν την προσπάθεια μου την Solidus χρηματιστηριακή. -Finally my dream came true I am an Olympic champion.????????????????”

«Ένιωθα αουτσάιντερ γιατί έτρεχα με παγκόσμιους πρωταθλητές»

Ο 24χρονος Γιαννιώτης αθλητής της κωπηλασίας κατάφερε και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και τερμάτισε πρώτος στο μονό σκιφ.

Ωστόσο, ο ίδιος πίστευε τον εαυτό του ως αουτσάιντερ αλλά αυτό δεν τον πτόησε και ίσα ίσα τον πείσμωσε. Ο ίδιος μίλησε λίγες ώρες αργότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εντυπωσιακή νίκη του.

«Στα τελευταία λεπτά σκεφτόμουν το μετάλλιο αλλά από τη στιγμή που ήμουν μπροστά σκεφτόμουν ότι το πήρα και ήμουν πολύ χαρούμενος.

Ένιωθα αουτσάιντερ γιατί έτρεχα με παγκόσμιους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες οπότε εγώ για αυτούς ήμουν μικρός αλλά προσπάθησα να τα δώσω όλα».