Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Έγκλημα στην Δάφνη: Σοκαριστική τροπή με τους δυο αστυνομικούς

Ραγδαίες εξελίξεις

Έγκλημα στην Δάφνη: Σοκαριστική τροπή με τους δυο αστυνομικούς
Ενημέρωση 01.08.2021 12:09
Από Youweekly Team

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το έγκλημα στην Δάφνη στις 10 με 11 Ιουλίου γειτόνισσα του ζευγαριού επικοινωνεί με το κέντρο άμεσης δράσης , το 100.

Κάνει λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη Δάφνη, είναι σαφέστατη ενώ αναφέρει ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι και ανήλικο παιδί. Έδωσε μάλιστα τα δικά της στοιχεία ταυτότητας το δικό της κουδούνι, γιατί το κουδούνι του ζευγαριού είχε αλλάξει.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ το περιπολικό έλαβε σήμα υψηλής προτεραιότητας να πάει όσο το δυνατόν συντομότερα στο σημείο κάτι το οποίο είναι και καταγεγραμμένο, ωστόσο το περιπολικό φαίνεται να φτάνει 25 λεπτά αργότερα.
Οι δύο αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, που φαίνεται να επιβεβαιώνονται δεν βγήκαν καν από το περιπολικό. Φέρονται να ανοιγόκλεισαν τα παράθυρα του περιπολικού, στη συνέχεια διαβίβασαν στο κέντρο ότι δεν υπάρχει κάποιος να τούς υποδείξει το διαμέρισμα στο οποίο υπάρχει το ενδοοικογενειακό επεισόδιο και στη συνέχεια αποχώρησαν. Οι δύο αστυνομικοί εντοπίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συστήσει ειδική υπηρεσία Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας και έχουν δοθεί από την πρώτη στιγμή σαφείς οδηγίες και εντολές για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών.

Προκαταρτική έρευνα για τους δυο αστυνομικούς διέταξε η εισαγγελία

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου σχετικά με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δυο αστυνομικών στην υπόθεση της Δάφνης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας θα εξεταστεί η πιθανότητα παραλείψεως πράξεων των αστυνομικών όταν ενημερώθηκαν για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φώφη Γεννηματά: «Μια ακόμη γυναικοκτονία. Μια ακόμα ζωή χάθηκε»

Δολοφονία Δάφνη: Η 31χρονη χτυπήθηκε από μαχαίρι 28 εκατοστών

Share