Διακοπή νερού σήμερα 4/8 σε Ζωγράφου, Ψυχικό κι όχι μόνο - Ανακοίνωση από ΕΥΔΑΠ!

Μεγάλη προσοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διακοπή νερού σήμερα 4/8 σε Ζωγράφου, Ψυχικό κι όχι μόνο - Ανακοίνωση από ΕΥΔΑΠ!

Κι ενώ η φωτιά στην Βαρυμπόμπη συνεχίζει να καίει και έχουν ήδη δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα, οι κάτοικοι της Αττικής και όχι μόνο, σήμερα 4/8 θα μείνουν και χωρίς νερό για λίγες ώρες καθώς η ΕΥΔΑΠ έχει προγραμματίσει κάποιες διακοπές.

Σε αυτές τις περιοχές θα υπάρξει διακοπή νερού σήμερα 4/8

  • (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) Ανατολής και Ζεφύρων, ΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • (ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΚΤΗΜΟΝΩΝ) Σκύρου και Ελευθ.Βενιζέλου
  • (ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ) Ζαφειράκη και Μακεδονίας
  • (ΙΛΙΟΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) Ήρας και Πάριδος
  • (ΨΥΧΙΚΟ, ΨΥΧΙΚΟ) Πλατεία Σολωμού και Σολωμού
  • (ΨΥΧΙΚΟ) Κρυστάλλη και Διαδόχου Παύλου

Εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο της Χελιδονούς που υδροδοτεί δήμους της Ανατολικής Αττικής

Εκτός λειτουργίας τέθηκε το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή που επέφερε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη τις τελευταίες ώρες.

Όπως ενημερώνει η ΕΥΔΑΠ μέσω της συγκεκριμένης εγκατάστασης υδροδοτούνται οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάτζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχές του Δήμου Διονύσου.

Η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση καθώς ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου είναι απροσδιόριστος δεδομένου ότι η πυρκαγιά βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.

Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ, πάντως, από την πρώτη στιγμή καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, θέτοντας σε λειτουργία εναλλακτικούς τρόπους υδροδότησης, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση των παραπάνω περιοχών.

Η Εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συνεργασία με τις επιχειρησιακές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή, επιδιώκοντας την τάχιστη αποκατάσταση λειτουργίας του αντλιοστασίου.