Ασύλληπτο - Πυροβόλησαν αρτοποιό στο κέντρο της Αθήνας

Δίνει μάχη για την ζωή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο - Πυροβόλησαν αρτοποιό στο κέντρο της Αθήνας

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, πυροβολόλησαν και τραυμάτισαν έναν αρτοποιό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο αρτοποιείο το οποίο είναι στην οδό Βορείου Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας και απείλησε τον ιδιοκτήτη αλβανικής καταγωγής και στη συνέχεια αφαίρεσε ολόκληρη την ταμειακή μηχανή με τις εισπράξεις και προσπάθησε να διαφύγει.

Ο ιδιοκτήτης αρτοποιός επιχείρησε να τον καταδιώξει και τότε ο ένοπλος γύρισε προς το μέρος του και τον πυροβόλησε με περίστροφο τρεις φορές στη κοιλιακή χώρα και στο θώρακα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ που μετά από αναζητήσεις εντόπισαν ένα άτομο, που προσήχθη και εξετάζεται ως ύποπτος για την ληστεία.

Το άτομο που προσήχθη, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στις αρχές και οδηγείται στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για την ταυτοποίησή του. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματά» σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο παθών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και δίνει μάχη για την ζωή του. Την ίδια στιγμή, τραυματίστηκε σοβαρά ένας πυροσβέστης στην Πάρνηθα.

Πυροβόλησαν αρτοποιό στο κέντρο της Αθήνας

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη 47χρονου για εμπρησμό στην Πετρούπολη

Το βράδυ του Σαββάτου (7/8) συνελήφθη στην Πετρούπολη ένας άνδρας, ύποπτος για εμπρησμό και μόλις πριν από λίγο, η ΕΛΑΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες της σύλληψής του.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα (7 Αυγούστου 2021), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας (Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής), ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμούς στην περιοχή της Πετρούπολης.

Ο ανωτέρω προσήχθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και όπως προέκυψε από την προανάκριση, σήμερα το απόγευμα προέβη σε εμπρησμούς, σε δύο σημεία εντός του άλσους Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναπτήρας, δύο φιάλες αντισηπτικής λοσιόν και κινητό τηλέφωνο.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επιπρόσθετα, η εμπλοκή του και σε εμπρησμούς 4 κάδων απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα πλησίον του Άλσους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.