Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση του Απόστολου Βακάκη για τα Jumbo

Εξέλιξη που απογοήτευσε τους καταναλωτές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση του Απόστολου Βακάκη για τα Jumbo

Μία απόφαση σχετικά με την λειτουργεία των καταστημάτων Jumbo του Απόστολου Βακάκη, φαίνεται πως ήταν αρκετή για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους καταναλωτές και στους εργαζόμενούς τους.

Τα Jumbo έχουν κάνει σαφή την πρόθεση τους να μένουν ανοιχτά τις Κυριακές. Η λειτουργία του καταστήματος τις Κυριακές οφείλετε σε ένα «παραθυράκι» του νόμου για τα καταστήματά της εταιρίας σε Πρέβεζα και Κατερίνη.

Η διοίκηση της Jumbo εξήγησε τους λόγους της απόφασης αυτής. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας “εξετάζει το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές και σε άλλες περιοχές”. Την ίδια στιγμή ωστόσο, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, βρίσκεται ένα βήμα πριν τα δικαστήρια.

Όπως τονίζουν πηγές της εταιρείας, “ήδη επιτρέπεται υπό ορισμένες προϋποθέσεις το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές” επιπλέον. Σύμφωνα με τη διοίκηση “υπάρχει έντονο καταναλωτικό ενδιαφέρον”

Από την μεριά της η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, τονίζει πως.

“Η πάγια θέση της Συνομοσπονδίας είναι ότι τα εμπορικά καταστήματα δεν πρέπει να είναι ανοιχτά τις Κυριακές. Εκτός από τις περιοχές που ορίζει ο νόμος. Θα εξεταστεί η επίδοση των προτάσεων της Συνομοσπονδίας στο αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης”.

Jumbo Κυριακές

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Mr Jumbo

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως βιώνει ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, Απόστολος Βακάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει ξανά παππούς και μάλιστα, και από τις δύο κόρες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Secret και της Σάσας Σταμάτη, οι κόρες του Απόστολου Βακάκη, Σοφία και Χριστίνα είναι εγκυμονούσες και μάλιστα περιμένουν και οι δύο αγοράκια!

Απόστολος Βακάκης Jumbo

Όπως αναφέρει το ρερορτάζ, το καλοκαίρι είναι διπλά χαρούμενο για τον γνωστό επιχειρηματία, που προτιμά να διατηρεί χαμηλούς τόνους τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του. Ο ίδιος ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά του τους εγγονούς του, καθώς είναι ένας πολύ τρυφερός παππούς, ενώ την ίδια στιγμή αναγκάστηκε να πάρει και μία αυστηρή απόφαση για τα καταστήματά του.

Όσον αφορά στα ζευγάρια, προς το παρόν δεν έχουν πραγματοποιήσει τους γάμους τους, ούτε βαφτίσει τα παιδιά τους, αφού προέκυψαν διπλές εγκυμοσύνες, που πάνω απ’ όλα προέχει να διεξαχθούν ομαλά.

Τόσο η Σοφία όσο και η Χριστίνα ασχολούνται με την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα τους.