Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Θέλουμε πραγματικά να υποκλιθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές»

Υποκλίθηκε στους πυροσβέστες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Θέλουμε πραγματικά να υποκλιθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές»

Ο πολίστας της Εθνικής Ελλάδος μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» στον ΑΝΤ1 καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μέσα σε όλα ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου μίλησε και για τις δύσκολες ώρες που περνούν τα δικά του αγαπημένα άτομα καθώς την την ώρα που ο Αλέξανδρος κέρδιζε το μετάλλιο, στην Αγία Άννα κινδύνευσε το σπίτι του από τη φωτιά όπως ανέφερε ο πατέρας του.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Παπαναστασίου

Η συγκινητική στιγμή στην Εύβοια που «λύγισε» όλη την Ελλάδα

Μια ειλικρινά συγκινητική στιγμή έλαβε τόπο χθες (9/8) στη διάρκεια της μετάδοσης της πυρκαγιάς από την Εύβοια στο κανάλι του Open, με την Ευλαμπία Ρέβη, η οποία αγκάλιασε έναν ηλικιωμένο, που δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του και δάκρυσε μαζί του, όταν εκείνος συγκλονίστηκε από την προθυμία της να τον βοηθήσει.

Η στάση της δημοσιογράφου με καταγωγή από την Κέρκυρα έφερε «βροχή» σχολίων στο Twitter με το πνεύμα των περισσότερων να είναι ένα μεγάλο «μπράβο» για τη στάση της απέναντι στον ηλικιωμένο αλλά και την ειλικρινή αντίδρασή της μπροστά στο ανθρώπινο δράμα στην Εύβοια που έχει αποτυπωθεί σε πλήθος φωτογραφιών.

«Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι» απάντησε η Ευλαμπία Ρέβη για το κύμα εκτίμησης και αγάπης που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες.

Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να...

Posted by Ευλαμπία Ρέβη on Monday, August 9, 2021

Διαβάστε περισσότερα για την σπουδαία δημοσιογράφο, Ευλαμπία Ρέβη και την ζωή της, στο Athensmagazine.gr.