24χρονη αθλήτρια της ποδηλασίας βρέθηκε νεκρή

Φέρεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
24χρονη αθλήτρια της ποδηλασίας βρέθηκε νεκρή

Νεκρή βρέθηκε η Ολίβια Πόντμορ, πρωταθλήτρια της ποδηλασίας από τη Νέα Ζηλανδία. Η ίδια φέρεται ωστόσο ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η αθλήτρια, που μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, βρέθηκε νεκρή από την οικογένειά της που έκανε γνωστή την είδηση, μέσω σόσιαλ, κάνοντας γνωστό πως αντιμετώπιζε ζητήματα ψυχικής υγείας.

Η Πόντμορ ήταν από τα σπουδαία ταλέντα στην ποδηλασία πίστας και είχε κερδίσει ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων το 2015 στην Αστάνα, πριν πάει στο Ρίο.

Η οικογένειά της γνώριζε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και ανησυχούσε ιδιαίτερα, αν και η ίδια το έκρυβε όσο μπορούσε από όλους. Δεν ανακοινώθηκαν, προς το παρόν, τα ακριβή αίτια του θανάτου της ενώ νεκρή βρέθηκε και μια γυναίκα στην Πάτρα.

 24χρονη αθλήτρια της ποδηλασίας βρέθηκε νεκρή

Νεκρή βρέθηκε και η πρώην σύντροφος του Ζερόμ Μπόατενγκ, Κάσια Λένχαρντ, μετά τον χωρισμό τους

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της πρώην συντρόφου του Γερμανού ποδοσφαιριστή Ζερόμ Μπόατενγκ, μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους.

Η 25χρονη Kasia Lenhardt βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Βερολίνο από την αστυνομία την Τρίτη. Το μοντέλο που γεννήθηκε στην Πολωνία χώρισε από τον φίλο της ποδοσφαιριστή Ζερόμ Μπόατενγκ πριν από μια εβδομάδα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η Κάσια είχε χαρακτηρίσει «διάβολο» τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου και ορκίστηκε να μιλήσει.

«Σίγουρα θα μιλήσω, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ. Παρακαλώ δώστε μου χρόνο. Θα αντισταθώ! Γιατί δεν έχω ποτέ εξαπατηθεί, συνηθίσει και ψέματα. Δώσε μου ένα λεπτό» είχε πει το μοντέλο από την Πολωνία.

Η Κάσια Λένχαρντ είχε έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, ήταν ζευγάρι με τον 32χρονο Μπόατενγκ για 15 μήνες και μόλις πριν από μια εβδομάδα το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο.

Τα νέα του θανάτου της Kasia επιβεβαιώθηκαν από τo μοντέλο και φίλη της Σάρα Κούλκα, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Η ανακοίνωση έγινε στις 2 Φεβρουαρίου εν μέσω πικρών κατηγοριών για εκβιασμό και απιστία και στις 9 Φεβρουαρίου το μοντέλο βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του.

«Χθες, στις 8.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Σαρλότενμπουργκ με υποψία αυτοκτονίας. Ένα άψυχο άτομο βρέθηκε στο σπίτι. Δεν υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής τρίτων» ανέφερε πηγή της αστυνομίας του Βερολίνου, σύμφωνα με την «Daily Mail». Θρήνο στο μεταξύ έχει προκαλέσει και ο θάνατος του πρώην φορ του ΠΑΣ, Κριστοφέρ Μαμπουλού!

Ζερόμ Μπόατενγκ νεκρή η πρώην σύντροφος του