Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΗ

Για διαγραφή οφειλών σε όσους υπέστησαν ολική καταστροφή περιουσίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΗ

Σε μία έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε η ΔΕΗ, αναφερόμενη στη διαγραφή οφειλών που αποφασίστηκε πριν λίγο καιρό για όλους όσους υπέστησαν κάποια ολική καταστροφή από τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ αναγνωρίζοντας την αγωνία των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές θα ήθελε να υπενθυμίσει στους πελάτες της πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή τόσο των ληξιπρόθεσμων όσο και των ενεργών οφειλών τους, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της επιχείρησης, όπου προστίθεται πως «σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς και με τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων, η ΔΕΗ εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή, διασφαλίζοντας την απλότητα και την ταχύτητα της διαδικασίας».

«Ως εκ τούτου οι λογαριασμοί που έχουν τυχόν εκδοθεί και αποσταλεί στους πληγέντες που εντάσσονται στη διαδικασία, δεν είναι απαιτητοί και η ΔΕΗ επιδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της θα τους συμπεριλάβει στο πλαίσιο των διαγραφών που θα πραγματοποιηθούν έως τέλος του έτους», σημειώνεται.

ΔΕΗ φωτιές

Τα πάνω κάτω με την ΔΕΗ - Φεύγουν οικειοθελώς εργαζόμενοι

Αναβρασμός επικρατεί για τη ΔΕΗ, με υπαλλήλους να φεύγουν οικειοθελώς. Ο γραμματέας του σωματείου Σπάρτακος Αθανάσιος Μάστορας μίλησε σχετικά με την εξέλιξη των προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου όπου ανακοινώθηκε ο καινούριος κύκλος πριν περίπου 10 μέρες.

O κ. Μάστορας τόνισε ότι αποχωρούν πάνω από 2.000 μόνιμοι εντός 2ετίας και μένουν λιγότεροι από 2.000 όταν κάποτε υπήρχαν πάνω απο 10000 εργαζόμενοι.

«Είναι οικειοθελής αποχώρηση, όχι εθελούσια έξοδος, οικειοθελής αποχώρηση έτσι περιγράφεται και στην ανακοίνωση της υπηρεσίας. Αν πάρουμε στοιχεία από το 2019 ή του 2018 τις τελευταίες εκλογές του Σπάρτακου που έχω μία πολύ καλή άποψη, λοιπόν μπορώ να πω ότι έχει γίνει πλήρως αποδεκτό από τους συναδέλφους και το πρώτο πρόγραμμα και αυτό το δεύτερο και μάλλον θα το φτάσουμε στο νούμερο που η επιχείρηση επιθυμεί να φτάσει... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

TAGS