Σκόπελος: Την ξυλοκόπησε επειδή δεν του είπε καλημέρα

Σοκαριστικό περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκόπελος: Την ξυλοκόπησε επειδή δεν του είπε καλημέρα

Ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης έγινε γνωστό. Αυτή τη φορά αφορά μία γυναίκα η οποία φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της στη Σκόπελο καθώς δεν του είπε καλημέρα το πρωί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος και η 25χρονη έφτασαν στο νησί για να ξεκουραστούν λίγες ημέρες. Ωστόσο οι καβγάδες τους κατέληξαν στο… αστυνομικό τμήμα και στα Δικαστήρια.

Ένα πρωινό η νεαρή κοπέλα φέρεται να μην είπε “καλημέρα” στον σύντροφό της. Εκείνος τότε θύμωσε και συμπεριφερόταν άσχημα. Όταν επιβιβάστηκαν στο ΙΧ τους για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε και η κοπέλα, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε έφυγε μόνη της για να επιστρέψει στα δωμάτια που ενοικίαζαν.

Πώς συνέβη το περιστατικό στην Σκόπελο

Εκεί έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και ο 27χρονος άνδρας και τότε ξεκίνησε ο καβγάς. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές. Ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα πάνω στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο και όλα αυτά λίγο καιρό μετά τη σοκαριστική δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σκόπελος κακοποίηση

Σύζυγος κορυφαίας τραγουδίστριας κατηγορείται για βιασμό - Εκείνη προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα

Πριν από μερικούς μήνες είχε δημιουργηθεί μεγάλος σάλος με τον σύζυγο της Nicki Minaj καθώς κατηγορείται γαι απόπειρα βιασμού. Προβλήματα με τον νόμο δεν αντιμετωπίζει μόνο ο σύζυγός της αλλά και η γνωστή τραγουδίστρια καθώς προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα που κατηγορεί ότι την βίασε ο σύζυγός της, Κένεθ Πίτι το 1994.

Όπως αναφέρει σε νέα αγωγή, που κατέθεσε στο δικαστήριο η Τζένιφερ Χόου, όταν κατέθεσε μήνυση εναντίον του «βιαστή», δεν μπόρεσε να αποδείξει την αυθεντικότητα των ισχυρισμών της, με αποτέλεσμα ο άντρας να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 4 μόνο χρόνων και η ίδια να οδηγηθεί σε νέο δικαστήριο.

Μάλιστα η διάσημη ράπερ ισχυρίζεται ότι τότε όχι μόνο την πλησίασε, αλλά επίσης την δωροδόκησε για να αποσύρει τις κατηγορίες.

«Μου πρότεινε να με πάει στο δικαστήριο στην Καλιφόρνια, εμένα και την οικογένειά μου. Και μου είπε αν θέλω να με βοηθήσει στην υπόθεση, αλλά αρνήθηκα», αναφέρει το θύμα.

Τελικά, όχι μόνο αρνήθηκε κάθε προσφορά από την ράπερ, αλλά ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και εναντίον της για δωροδοκία, ηθική βλάβη και ψυχολογική καταπίεση.